KERIO CONTROL 9.4: Stiže niz sigurnosnih inovacija | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

KERIO CONTROL 9.4: Stiže niz sigurnosnih inovacija

Autor Krunoslav Ćosić

GFI Software predstavlja najnoviju verziju popularnog rješenja za sigurnost mreže poduzeća

 Kerio Control.jpg Izvor: GFI Software

Kerio Control 9.4 s novim sigurnosnim značajkama i inovacijama uključuje niz sigurnosnih inovacija. Ključna inovacija je novi kernel, što je ključna komponenta o kojoj ovisi i kompatibilnost hardvera i
sigurnosnih modula. Novi kelner zadovoljava najnovije sigurnosne standarde i eliminira ranjivosti prethodne verzije, a oko koje su izgrađene sve ostale sigurnosne značajke.

Verzija 9.4 uz nov kernel integrira mogućnost dvofaktorske konfiguracije 2FA autentifikacije, što sada IT administratorima omogućuje postavljanje proizvoljnog vremena isteka 2FA tokena umjesto prethodnih fiksnih 30 dana.

Kerio Control - osnovna sigurnost za mala i srednja poduzeća
Izvor: Youtube

Detaljnije postavljanje 2FA bila je jedna od najtraženijih značajki i sada IT administratorima nudi veću kontrolu nad sigurnošću njihovih VPN mreža dok istovremeno dopušta da je dvofaktorska autentifikacija potrebna svaki put kada se prijave na VPN.

Novost je i HTTP/S preusmjeravanje obrnutog proxyja. Omogućeno je neprimjetno pretvaranje dolazne HTTP veze u HTTPS što zauzvrat korisnicima pruža sigurniji pristup. Tipičan primjer korištenja ove značajke su slučajevi kada korisnik posjećuje stranice smještene iza infrastrukture Kerio Control.

Kerio Control, kojeg koristi više od 25.000 organizacija diljem svijeta, u verziji 9.4 uključuje poboljšanje stabilnosti i performansi softverskih i hardverskih kutija.

GFI Software pruža snažnu zaštitu korporativnih mreža od kibernetičkih prijetnji s vatrozidom nove generacije zaštitom od virusa i zlonamjernog softvera, web zaštitom i virtualnim privatnim mrežama (VPN). Rješenje je dostupno u obliku softvera, virtualnog stroja ili hardverskog uređaja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI