PODRŠKA ZA VIŠE POSLUŽITELJA: Lakše skaliranje lokalnih implementacija | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PODRŠKA ZA VIŠE POSLUŽITELJA: Lakše skaliranje lokalnih implementacija

Autor Krunoslav Ćosić

Proizvod GFI KerioConnect dobio je nove značajke

 Kerio Connect.jpg Izvor: GFI Software

GFI Software u svoje popularno all-in-one poslovno komunikacijsko rješenje uvodi funkcionalnost podrške za više poslužitelja. Cilj je poboljšati i objediniti postojeće alate za poslovnu komunikaciju i kolaboraciju, uključujući e-poštu, kalendar i izravne poruke.

Novo izdanje programskog paketa GFI KerioConnect uvodi podršku za više poslužitelja, što malim i srednjim poduzećima olakšava skaliranje lokalnih implementacija. Jedan poslužitelj GFI KerioConnect može podržati ograničen broj korisnika, ali s novom funkcionalnošću podrške za više poslužitelja, tvrtke mogu skalirati svoju infrastrukturu kako bi podržala gotovo neograničen broj korisnika.

Istovremeno, iskustvo krajnjeg korisnika ostaje jednostavno i nepromijenjeno. Korisnici mogu nastaviti pristupati svom računu putem jedne adrese poslužitelja, bez obzira na to gdje se nalazi njihov e-sandučić.

 connect-client-chat.jpg Izvor: GFI Software

“Danas, više nego ikad, čelnici tvrtki diljem svijeta trebaju fleksibilne komunikacijske alate koji se mogu prilagoditi i rasti zajedno s njihovim poslovanjem, a pritom ostati sigurni i isplativi,” rekao je Greg Coyle, stariji potpredsjednik kompanije GFI Software za područje proizvoda te dodao:

“GFI KerioConnect se dugo etablirao kao vodeća on-premise i platforma za e-poštu u oblaku na tržištu malih i srednje velikih tvrtki. S najnovijim izdanjem, GFI KerioConnect postaje privlačno i pristupačno rješenje koje može zamijeniti veće implementacije složenijih i skupljih rješenja za e-poštu. Nova funkcionalnost podrške za više poslužitelja donosi jednostavnost korištenja i upravljanja te prednost vlasništva nad podacima za tvrtke svih veličina.”

Multi-server GFI KerioConnect je rješenje distribuirane arhitekture dizajnirano za skalabilnost. Isporučen u više od 30.000 malih i srednje velikih tvrtki diljem svijeta, GFI KerioConnect je poslužitelj e-pošte i sveobuhvatni alat za poslovnu komunikaciju i kolaboraciju.

Multi-server se može instalirati na više operativnih sustava uključujući Windows, macOS i Linux, s opcijama automatizirane sigurnosne kopije i granularnog povrata podataka koje omogućuju učinkovit oporavak nakon katastrofe. Arhiviranje na cijelom poslužitelju sprječava gubitak podataka i pomaže tvrtkama u usklađivanju s raznim pravnim zahtjevima za pohranu e-pošte.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI