N-SIGHT RMM: Rješenje za rastuće davatelje upravljanih usluga | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

N-SIGHT RMM: Rješenje za rastuće davatelje upravljanih usluga

Autor Krunoslav Ćosić

Rješenje je namijenjeno iskusnim, ali i onima koji su na početku svog puta i rasta

 N-sight MM-dashboard-hero.jpg Izvor: N-able

Upravljane usluge jedan su od najbrže rastućih sektora u tehnološkoj industriji - rastu iz godine u godinu po zdravoj stopi od 20%, pokazuju podaci Udruge za tehnološke usluge i industriju. Suočavaju se s tri glavne prepreke: izazovom rasta, zadržavanja i profitabilnosti.

N-able predstavlja N-sight RMM, sve-u-jednom platformu za rastuće davatelje upravljanih usluga za daljinsko nadgledanje i upravljanje s daljinskim upravljanjem, ticketing i naplatu za pokretanje poslovanja s IT uslugama bez gubitka novca.

Povezujući N-ableov nagrađivani RMM (Remote Monitoring and Management) sustav temeljen na oblaku - N-able Take Control za daljinsku podršku i MSP Manager za automatizaciju profesionalnih usluga - N-sight olakšava davateljima upravljanih usluga da brzo započnu i učinkovito skaliraju po vrlo konkurentnoj cijeni.

 N-sight RMM-dashboard.jpg Izvor: N-able

N-sight omogućuje Windows, Linux i najbolje u klasi Apple mogućnosti daljinskog nadzora i upravljanja s jednostavnom nadzornom pločom koja ističe kritične informacije tijekom vršnog rada. Dostupna je automatizacija bez koda s više od 600 skripti za ubrzavanje skaliranja uz fleksibilno upravljanje zakrpama kako bi uređaji bili usklađeni i sigurni.

Take Control uz “Fast Assist” je pomoć u brzom upravljanju udaljenim radnim površinama, uključujući live chat. Uključena je mobilna podrška za Android i iOS izvorne aplikacije s punim setom značajki, uz sofisticiranu enkripciju i autentifikaciju s više faktora za siguran, trenutni pristup.

 N-sight tc-dashboard.jpg Izvor: N-able

MSP Manager je integrirano upravljanje PSA poslovanjem s automatiziranim radnim procesima ticketinga i naplate za učinkovitost i točnost. Objedinjen je i automatiziran radni tijek servisne službe uključujući aplikaciju za mobilne tehničare. Brandable korisnički portal služi za izgradnju programa lojalnosti kupaca.

Virusi, malware i ransomware se neprestano razvijaju. N-able N-sight pomoći će u zaštiti okruženja kojim se upravlja. MSP-ovi koji traže novi RMM ili svoje prvo rješenje mogu se prijaviti za besplatnu probnu verziju N-sighta koji je komercijalno dostupan diljem svijeta. Kliknite za više informacija.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI