TRI NOVE FUNKCIONALNOSTI: Uber će od sada biti sigurniji | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

TRI NOVE FUNKCIONALNOSTI: Uber će od sada biti sigurniji

Autor Krunoslav Ćosić

Sigurnosni alati dostupni su u aplikaciji kroz opciju Sigurnosne provjere

  Izvor: Uber

Uber uvodi nove sigurnosne opcije za korisnike kako bi ih potaknuo da tijekom vožnji koriste niz sigurnosnih alata dostupnih u aplikaciji. Korisnicima Ubera na raspolaganju su funkcionalnosti poput Pouzdanih kontakata, PIN verifikacije kao i RideCheck.

Nove opcije Uber uvodi kao prva platforma na tržištu. Sigurnosne provjere omogućit će korisnicima da podignu razinu vlastite sigurnosti uključivanjem i korištenjem značajki. Svi alati osmišljeni su za poboljšanje sigurnosti na platformi Uber.

Aplikacija Uber već od prije nudi alate kao što su GPS praćenje, anonimizacija osobnih podataka, gumb za hitne slučajeve, podrška 27/4, provjera vozača, upozorenja o brzini, ograničenja radnog vremena vozača i brojne druge sigurnosne mjere uvedene tijekom pandemije COVID-19.

  Izvor: Uber

Pouzdani kontakti

Korisnici mogu odabrati svoje Pouzdane kontakte u aplikaciji i postaviti podsjetnike da s njima podijele svoju vožnju u realnom vremenu. Na taj način obitelj i prijatelji mogu pratiti putovanje i pobrinuti se da korisnik sigurno stigne na odredište.

PIN verifikacija

Kako bi bili sigurni da ulaze u pravi automobil korisnici mogu uključiti PIN verifikaciju, pri čemu vozač mora unijeti ispravan PIN koji mu je korisnik dao prije početka vožnje. Sigurnosne provjere omogućuju korisnicima da uključe ovu opciju i odaberu sate u kojima će biti aktivna.

RideCheck

Značajka koristi GPS tehnologiju za otkrivanje anomalija tijekom vožnji uključujući dugo zaustavljanje ili potencijalni sudar. Ako aplikacija upozori Uberove operatere na takve događaje oni će provjeriti jesu li vozač i korisnik sigurni te ponuditi resurse za pomoć.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI