ZBOG RATA U UKRAJINI: Rakuten omogućio besplatne Viber Out pozive | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ZBOG RATA U UKRAJINI: Rakuten omogućio besplatne Viber Out pozive

Autor Krunoslav Ćosić

Viber je pokrenuo nekoliko inicijativa za pomoć ljudima u Ukrajini

 Viber (3).jpg Izvor: Viber

S ciljem podupiranja zajednice tijekom ovih teških vremena Viber je pokrenuo program za besplatne Viber Out pozive pomoću kojih korisnici mogu uspostaviti vezu s bilo kojim fiksnim ili mobilnim telefonskim brojem u 34 zemlje širom svijeta.

Pozivi se također mogu ostvariti u situacijama povremene ili potpune nedostupnosti interneta u zemlji primatelja poziva – u situaciji kada su pozivi putem Viberovog standardnog servisa otežani.

Prekinuli su s reklamnim aktivnostima u Ukrajini i Rusiji kako bi bili sigurni da nitko neće profitirati od aktivnosti na Viberovoj aplikaciji tijekom ovog vremena.

Pomažu i izbjeglicama: pokrenuli su četiri nova Viber kanala u zemljama s najvećim priljevom izbjeglica: Poljskoj, Rumunjskoj, Mađarskoj i Slovačkoj – s namjerom da se putem njih dijele najvažnije informacije o registraciji, prihvatu, smještaju, prvoj pomoći i ostalim bitnim temama.

Novi kanali za izbjeglice bit će uspostavljeni i u drugim europskim zemljama. Viber kanalima za izbjeglice možete pristupiti za sljedeće zemlje: Poljsku, Rumunjsku, Slovačku i Mađarsku. Međunarodna federacija društava Crvenog križa i Crvenog polumjeseca (IFRC) i Rakuten Viber distribuirali su na svim dostupnim kanalima poziv za donacije Crvenom križu Ukrajine.

 Viber (2).jpg Izvor: Viber

Iz Vibera napominju da ne dijele i nikada neće s vladama dijeliti informacije o njihovim građanima i sadržaje njihovih razgovora. Sve privatne i grupne poruke i privatni pozivi na Viberu u potpunosti su šifrirani.

Nitko, pa čak niti Viber ne može pročitati poruke niti čuti pozive. Zbog sigurnosti korisnika povijest komunikacije se ne pohranjuje na Viberovim serverima. Samo korisnik može pristupiti povijesti svoje komunikacije putem svog osobnog uređaja.

 Viber.jpg Izvor: Viber

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI