AŽURIRAJTE SVOJU VIBER APLIKACIJU Stižu zanimljive novosti za 2022. | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

AŽURIRAJTE SVOJU VIBER APLIKACIJU Stižu zanimljive novosti za 2022.

Autor Smartlife

Odgovori privatno nova je opcija popularne aplikacije za dopisivanje

 Viber-Odgovori-privatno-nova-opcija-7-.jpg Izvor: Marko Čavić

Viber aplikacija iznenadila je svoje korisnike prvom ovogodišnjom aktivacijom novih opcija. Gotovo s prvim satima 2022. godine (nekome je ova opcija bila dostupna i ranije) Viber je i korisnicima omogućio opciju Odgovori privatno.

U grupnim chatovima Odgovori privatno omogućava direktan odgovor korisniku čiji odgovor vam je bitan, ali preko chata jedan na jedan. Zadržavanjem izabrane opcije među starim Viber opcijama interakcije sad je dostupno i Odgovori privatno.

Klikom na novu opciju prelazi se u chat jedan na jedan i kopira se poruka iz grupnog chata na koju odgovarate kako bi osoba iz grupnog chata mogla znati na što se odgovor točno odnosi. Zatim je s tog mjesta moguće nastaviti konverzaciju daleko od ostalih članova grupe.

Opcija Odgovori privatno dostupna je u Viber v16.7.0.10 verziji aplikacije na Android i HMS tj. novijim Huawei uređajima nakon ažuriranja koje je službeno dostupno kroz Google Play Store ili AppGallery trgovine. Ako je vjerovati prema brzini dolaska ove novosti u Viber aplikaciju - čeka nas vrlo zanimljiva godina.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI