PRVI U HRVATSKOJ Od sada možemo ići u 5G roaming | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PRVI U HRVATSKOJ Od sada možemo ići u 5G roaming

Autor Krunoslav Ćosić

Za sada je 5G roaming moguć samo u Mađarskoj, u mreži Magyar Telekom

  Izvor: Profimedia

Hrvatski Telekom je prvi u Hrvatskoj pokrenuo 5G roaming za svoje korisnike koji će brzi prijenos podataka i malu latenciju sa svojim 5G pametnim telefonom bez problema nastaviti i nakon prelaska državne granice prema sjeveru.

U planu 5G roaming i u drugim zemljama, saznajemo od Hrvatskog Telekoma koji je prvi u Hrvatskoj krajem listopada prošle godine pokrenuo 5G uslugu na postojećim 4G frekvencijama. 5G mreža Hrvatskog Telekoma radi na 2100 MHz, uz tehnologiju Dynamic Spectrum Sharing (DSS). Do sada su pokrili 45 hrvatskih gradova i 1,7 milijuna stanovnika.

Kako biste u Mađarskoj koristili 5G, morate koristiti i određene tarife u kojima je HT omogućio 5G uslugu, bez dodatne naknade. Naravno, morate imati i neki od 5G pametnih telefona. U mreži Hrvatskog Telekoma ih je više od 30.000.

 3D rendering;access;national;country;support;5G;Hungary;Hungarian;concept;symbol;sign;map;phone;flag;background;white;isolated;object;3d;illustration;service;signal;speed;technology;telecom;wireless;cellular;internet;networking;communication;connection;cyberspace;datum;evolution;mobile;network;web;satellite;net;Wi-Fi;fast;optimization;alamyunknown;NOT_EDITORIAL_ONLY Izvor: Profimedia

Uz Budimpeštu i Budaörs, mobilna usluga pete generacije dostupna je na 21 lokaciji na Balatonu kao i u šest glavnih gradova pokrajina (Zalaegerszeg, Debrecen, Szeged, Kecskemét, Győr i Szombathely).

Recimo i kako korisnici Magyar Telekoma, s odgovarajućim uređajem i tarifom, mogu na području pokrivenosti koristiti 5G mrežu Hrvatskog Telekoma prilikom posjete Hrvatskoj.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI