ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Prijave kršenja predizborne šutnje | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Prijave kršenja predizborne šutnje

Autor Krunoslav Ćosić

Uskoro će drugi krug lokalnih izbora u Hrvatskoj. Istražili smo koliko je bilo prijava kršenja predizborne šutnje u prvom krugu

  Izvor: Profimedia

Tijekom prvog kruga lokalnih izbora, održanih 16. svibnja 2021. godine, bilo je kršenja predizborne šutnje, za što je propisana novčana kazna. Građani i Državno izborno povjerenstvo HAKOM-u su prijavili takve slučajeve.

Koliko je bilo takvih slučajeva donosimo sutra na Smartlife.hr, a za očekivati je da će ih biti i tijekom drugog kruga lokalnih izbora koji se održavaju 30. svibnja 2021. Podsjetit ćemo vas na novčane kazne koje su pri tome propisane, a do tada otkrivamo koliko ljudi na raznim društvenim mrežama prati talijansku grupu Måneskin, pobjednike nedavnog glazbenog natjecanja Eurovision Song. Možda ste u duši retro tip, a trebate zaštitnu masku za iPhone? Imamo dobru ideju za vas.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI