ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Najbrže rastući gradovi i najbrojnije nacije u svijetu | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Najbrže rastući gradovi i najbrojnije nacije u svijetu

Autor Krunoslav Ćosić

U ovom je trenutku na Zemlji 7.865.694.703 stanovnika, a 8-milijarditi stanovnik očekuje se u 2023. godini

  Izvor: Profimedia

Do 2055. godine na Zemlji će živjeti 10 milijardi ljudi, pokazuju procjene, a sad nas je više od 7,8 milijardi. Gradovi su sve veći, a neke nacije na Zemlji broje više od milijardu ljudi. Znamo da su to Kina i Indija.

Zanima li vas gdje se nalaze najbrže rastući gradovi na našem planetu, koliki je u svijetu udio stanovnika Kine, a koliki Indije te za koliko se udvostručio broj stanovnika na Zemlji. Sjećamo se da su 5-milijarditi stanovnik Zemlje i 6-milijarditi stanovnik rođeni u Hrvatskoj odnosno u Bosni i Hercegovini.

Podataka koje ćemo poslije ponoći na Smartlife.hr objaviti je jako, ali ipak ćemo odabrati samo najzanimljivije. Do tada ne propustite saznati kolika je propisana kazna za one koji će poslije ponoći prekršiti izbornu šutnju jer u nedjelju se u Hrvatskoj održavaju lokalni izbori. Možda vam je i ovo bitno: danas je osnivaču Facebooka, Marku Zuckerbergu, 37. rođendan.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI