ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Kod kojeg je društva automobil osigurao susjed ili prijatelj | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Kod kojeg je društva automobil osigurao susjed ili prijatelj

Autor Davor Dakić

Posudili ste automobil, a zatim ste na njemu ugledali oštećenja. Kopka vas tko je to napravio, vozač ili netko nepoznat na parkingu

  Izvor: Profimedia

Možda je određeno vozilo imalo prometnu nesreću. Zanima li vas što se zaista dogodilo s vozilom koje ste posudili drugom vozaču (bračni partner, kćerka, sin, susjed), a vraćeno vam je s oštećenjima za koja vozač tvrdi da su se dogodila na parkingu, na jednostavan se način može saznati.

Mi upravo provjeravamo jedno takvo vozilo, a temu ćemo finalizirati u večernjim satima. Već iza ponoći tekst o provjeri osiguranja objavit ćemo na Smartlife.hr pa ćete moći provjeriti kod kojeg je osiguravajućeg društva susjed ili prijatelj osigurao svoje vozilo.

Do tada ne propustite pročitati u kojim su gradovima u prošloj godini završeni najveći neboderi te gdje se sve nalaze najveći neboderi, koliko su visoke najviše građevine i zgrade u Hrvatskoj, a ako spadate u zaboravne koji zaborave popiti kavu ili čaj nakon što ih skuhate, imamo zanimljiv gadget za vas uz koji vam se čaj i kava neće ohladiti.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI