RAZVRSTAJ MOJZG: Pomoć za razvrstavanje otpada u Zagrebu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

RAZVRSTAJ MOJZG: Pomoć za razvrstavanje otpada u Zagrebu

Autor Krunoslav Ćosić

U Zagrebu se od 1. listopada 2022. primjenjuje potpuno novi način odvoza smeća

 Razvrstaj MojZG (2).jpg Izvor: Apple App Store

U koju vrećicu ide papir u kojem ste držali hranu, što s masnim papirom od bureka, u koju vrećicu ide tetrapak mlijeko... To su pitanja koja muče Zagrepčane, a ispravan odgovor im donosi uštede troškova odvoza otpada.

Što više odvajaju i recikliraju građani Zagreba manje troše na nove plave vrećice koje su od početka listopada ove godine obavezne prilikom bacanja miješanog otpada u kontejnere i kante odnosno u vrećice u centru grada.

I dalje postoja mnoga pitanja koja muče građane Zagreba, a mobilna aplikacija za Android te za Apple iOS uređaje daje odgovore. Aplikacija je nastala u sklopu projekta Stavi pravu stvar na pravo mjesto te je Grada Zagreb izradio aplikaciju o razvrstavanju otpada.

 Razvrstaj MojZG (1).jpg Izvor: Apple App Store

Aplikacija Razvrstaj MojZG, namijenjena svim stanovnicima i posjetiteljima grada Zagreba, na jednostavan način omogućava praćenje odvoza otpada po gradskim četvrtima i ulicama kao i pretraživanje svih vrsta otpada, a istovremeno i educira o načinu zbrinjavanja istog, uz popis svih reciklažnih dvorišta i zelenih otoka.

Preuzmite aplikaciju i riješite se papirića s rasporedom odvoza s hladnjaka, oglasnih ploča jer sve su informacije sada dostupne na jednome mjestu - u vašem pametnom telefonu. Sadržaj aplikacije isključiva je odgovornost Grada Zagreba.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI