IDEALNA JE ZA SVE PROSTORE: Pametna kanta za smeće | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

IDEALNA JE ZA SVE PROSTORE: Pametna kanta za smeće

Autor Krunoslav Ćosić

Uz to je i vodootporna te se može koristiti i u vlažnim prostorima

 Pametna kanta za smece (2).jpg Izvor: Aliexpress

Plastična kanta za smeće visine 24 ili 30 centimetara obujma je 13 ili 16 litara, a koristi indukciju za otvaranje i zatvaranje. Punjenje baterije obavlja se preko utičnice i punjača od 5 V. Dok se baterija u kanti puni svijetli crvena boja, a kad je punjenje završilo pojavit će se zelena boja. Od tog trenutka kanta nudi 3000 otvaranja i zatvaranja te se zatim baterija ponovo treba napuniti.

Postoji i infracrvena indukcija kako bi se kanta otvorila: stavite ruku 10 do 20 cm iznad područja indukcije. Poklopac se automatski otvara i automatski zatvara nakon 5 sekundi. Moguće je kantu otvoriti i udarcem noge jer reagira na nešto jači udar na bočnoj strani kutije.

 Pametna kanta za smece (1).jpg Izvor: Aliexpress

Ono što će vam se svidjeti svakako je izoliranje mirisa koji dolaze iz kante, a pametna kanta ima i funkciju sprječavanja širenja bakterija. U kantu se mogu bacati gotovo sve vrste smeća - od kuhinjske hrane, ulja nakon pripreme, industrijskog otpada pa do automobilskog otpada.

Pametna kanta za smeće košta nešto više od 200 kuna, a za taj iznos dobit ćete beskontaktno otvaranje tako da nema potrebe za čestim dezinfekcijama, što je naročito bitno u prostorijama u kojima boravi više ljudi - veće obitelji, tvrtke itd.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI