SIGURNO, TIHO, STERILNO Magična lampa ubija bakterije za samo 3 minute | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SIGURNO, TIHO, STERILNO Magična lampa ubija bakterije za samo 3 minute

Autor Krunoslav Ćosić

Prijenosna višefunkcionalna kutija koristi se za ultraljubičastu dezinfekciju

  Izvor: Aliexpress

Uz snagu 2 A visokoučinkovito se uz dvostruke ultraljubičaste (UV) lampe stvara „magija“ koja ubija bakterije za samo 3 minute. U malenu kutiju smjesti se pametni telefon s kojeg želite odstraniti sve bakterije. Odlična stvar za vrijeme u kojem živimo.

  Izvor: Aliexpress

  Izvor: Aliexpress

Koristi se zdrava metoda dezinfekcije: obostrano postavljene UV lampe svojim ultraljubičastim zrakama brzo prodiru kroz staničnu membranu mikroba tako da mikroorganizmi gube sposobnost replikacije, čime se ubijaju bakterije. U 360-stupnjeva uništava se molekularna struktura DHA mikrobne citoplazme. Postupak je ekvivalentan jačini sterilizacije od 48 LED UV lampi. Proizvođač jamči 99-postotnu uspješnost.

Prilikom kupnje možete birati između crne i bijele boje kućišta od plastike (dimenzije su 182 x 218 x 53 mm), napaja se uz istosmjerni napon od 5 V preko USB-a (u pakiranju ćete dobiti kabel za punjenje), a izlazna snaga je 1 W (maksimalna 9 W). Cijena za Multi function Sterilizer je oko 15 USD.

  Izvor: Aliexpress

  Izvor: Aliexpress

  Izvor: Aliexpress

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI