LIJEPA GESTA: 100 tisuća kuna Odjelu pedijatrije sisačke bolnice | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

LIJEPA GESTA: 100 tisuća kuna Odjelu pedijatrije sisačke bolnice

Autor Krunoslav Ćosić

Telemach Hrvatska nastavlja pomagati područje Sisačko-moslavačke županije

 Nikola Grahovac, Andrea Šalinović, Danijela Bistrički Morović, djelatnice Opće bolnice, Tomislav Dujmenović, Luka Cindrić.JPG Izvor: Telemach Hrvatska

Zahvaljujući Telemachovoj donaciji od 100.000 kuna Opća bolnica "dr. Ivo Pedišić" pribavit će potrebnu medicinsku opremu za Odjel pedijatrije. Uz predstavnike Telemacha uoči blagdana su bolnicu posjetili i rukometaši. Telemach je predstavila Danijela Bistrički Morović, članica Uprave i glavna direktorica za tehniku.

Najmlađe pacijente sisačke bolnice posebno je razveselio posjet hrvatskih rukometnih reprezentativaca Luke Cindrića i Nikole Grahovca koji su, osim svojim posjetom djecu razveselili i uručivši im tablet uređaje koji će im pomoći skratiti vrijeme provedeno u bolnici.

Telemach, kao glavni sponzor hrvatske rukometne reprezentacije, na taj je način ovo blagdansko vrijeme iskoristio da izmami osmijeh na lice djeci koja blagdane ne provode u obiteljskom okruženju.

„Zahvaljujući donaciji koju nam je uručio Telemach, Opća bolnica „dr. Ivo Pedišić“ pribavit će prijeko potrebnu opremu kako bi naš pedijatrijski odjel još bolje funkcionirao. EKG aparat, infuzomati i monitor za mjerenje vitalnosti funkcija samo su neki od aparata koje ćemo pribaviti zahvaljujući novcu koji smo dobili od Telemacha. Dio opreme je oštećen još u potresu pa nam je svaka pomoć dobrodošla“ - izjavio je Tomislav Dujmenović, ravnatelj Opće bolnice "dr. Ivo Pedišić".

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI