NAGLASAK NA 5G I 10 GIGA: Telemach Hrvatska ulaže 1,7 milijardi kuna | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NAGLASAK NA 5G I 10 GIGA: Telemach Hrvatska ulaže 1,7 milijardi kuna

Autor Krunoslav Ćosić

Ulaganje će se realizirati kroz idućih pet godina, a zahvatit će optičku i jezgrenu mrežu

 Adrian Ježina, Matija Mandić, Danijela Bistrički Morović, Mislav Galler.JPG Izvor: Telemach Hrvatska

U ostvarivanju ciljeva telekom operatoru će sigurno pomoći i pridruživanje dvije nove članice uprave te sada Telemach Hrvatska u upravi ima rodnu ravnopravnost, uz dva muška člana (Adrian Ježina i Mislav Galler), istaknuto je na podvlačenju crte za 2022. godinu i predstavljanju planova za godine koje su pred nama.

Uz 50 posto žena u svojem sastavu, što je iznad hrvatskog prosjeka, znači da je Telemach postao prvi teleoperator s 50-postotnim udjelom žena u upravi. Danijela Bistrički Morović na poziciji glavne direktorice za tehniku i Matija Mandić kao glavna direktorica za financije odgovorit će na izazove koje im nosi nova tržišna pozicija i uloga nacionalnog konvergentnog operatora.

Nedavno preuzimanje Total TV-a i prethodna akvizicija Optime Telekom omogućili su Temelachu Hrvatska nacionalnu pokrivenost kako bi usluge bile dostupne svim građanima Hrvatske. U svega dvije godine napravljen je značajan iskorak u kvaliteti i dostupnosti pa danas mobilne, fiksne i TV usluge omogućuje korisnicima u svim dijelovima zemlje, što ga čini ravnopravnim izazivačem na telekom tržištu spremnim osigurati najbolje korisničko iskustvo i vratiti povjerenje korisnika u telekome.

 Iva Šulentić, Adrian Ježina. Matija Mandić, Danijela Bistrički Morović, Mislav Galler.JPG
Iva Šulentić, Adrian Ježina. Matija Mandić, Danijela Bistrički Morović, Mislav Galler
Izvor: Telemach Hrvatska

Pripajanjem Optime značajno je ojačan segment poslovnih korisnika koje sada očekuju visokokvalitetne fiksne, mobilne, ICT usluge i poslovna rješenja na Telemachovoj infrastrukturi. EON TV nastavlja nuditi najbolje televizijsko iskustvo na tržištu nudeći daleko više kanala i videoklub naslova nego itko drugi na tržištu po vrlo konkurentnim cijenama, a zajedno sa satelitskom pokrivenošću Total TV-a korisnici imaju priliku konzumirati bogatiji televizijski sadržaj i na najnedostupnijim lokacijama.

Telemach je u 2022. godini ostvario velika infrastrukturna ulaganja - 10 giga optička mreža dostupna je za 100.000 hrvatskih kućanstava u Zagrebu, Splitu, Zadru Osijeku i Rijeci, a super brzom 5G mrežom u rekordnom je roku pokrivena cijela Hrvatska. Telemach Hrvatska nastavlja s ulaganjima u optiku i mobilnu mrežu držeći se plana da kroz petogodišnje razdoblje uloži 1,7 milijardi kuna u mrežnu infrastrukturu.

  Izvor: Telemach Hrvatska

„U srži našeg poslovanja su jednostavnost, transparentnost i povjerenje. Te nas vrijednosti diferenciraju od ostalih i temelj su svega što radimo. Vjerujem da je upravo fer odnos ključan za izgradnju kvalitetnih odnosa s našim korisnicima te da nam snaga koja proizlazi iz pozicije tržišnog izazivača može pomoći da u budućnosti postanemo oni kojima najveći broj korisnika daje svoje povjerenje. Dokazali smo da držimo do svoje riječi. Sve što smo najavili u posljednje dvije godine to smo i ostvarili, čak i više. U Hrvatsku smo doveli najnaprednije tehnologije od kojih su neke iznad svega do sada viđenog na hrvatskom tržištu, značajno smo ojačali našu bazu znanja te smo napravili značajni iskorak u kvaliteti usluga i njihovoj dostupnosti, čime smo postavili čvrste temelje koji će nam omogućiti da postanemo operator koji će osigurati najbolje korisničko iskustvo na domaćem telekom tržištu“, izjavio je Adrian Ježina, predsjednik Uprave Telemacha Hrvatska.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI