UŽIVANJE BEZ GRAVITACIJE U SVEMIRSKOJ KAPSULI Od sada i kod kuće | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

UŽIVANJE BEZ GRAVITACIJE U SVEMIRSKOJ KAPSULI Od sada i kod kuće

Autor Dijana Kaćanski

S prvim jesenskim danima osjećate se umorno i sve vas boli pa ste se odlučile za potpunu masažu, imamo ideju

 Stolica za masažu 1 Izvor: Aliexpress

Dolaskom hladnijih dana počinju se javljati bolovi koji su tijekom ljeta i pod utjecajem sunčeve topline bili zatomljeni.

Često imate bolove u vratu, donjem dijelu leđa, bole vas ramena ili noge? Umorne se vratite kući s posla i osjećate se slomljeno? Trebale bi početi vježbati ili dogovoriti medicinsku masažu? Ili nemate volje ni za to?

Pokušajte učiniti najbolje za svoje tijelo i pametno prepustite stroju da misli i bude vaš osobni profesionalni maser uz stolicu za masažu koja za sada drži cijenu oko 2.800 američkih dolara.

 Stolica za masažu 2 Izvor: Aliexpress

Potpuno novim proizvodom simulirajte osjećaj bestežinskog stanja u svemiru, duboko se opustite i uživajte budući 140 centimetara duga tračnica omogućava masiranje svakog dijela vašeg tijela.

Inteligentni pokreti masaže s još više osjetljivosti i njihovom kontrolom reagiraju brže, bogatiji su pokretima, dvostruko točniji u pozicioniranju točke masaže i snažniji u detekciji problema.

Ova masažna stolica s pametnim čipom umjetne inteligencije djeluje uz pomoć vibracija, magnetizma, toplih obloga i tlaka zraka i brojnih tehnika poput tapkanja, istezanja, masaže, akupresure i gnječenja.

 Stolica za masažu 3 Izvor: Aliexpress

Kroz brojne senzore moguće je uočiti stanje tijela, pravilno namjestiti struk i leđa te odrediti optimalne akupunkturne točke za udobnost i otklanjanje umora. Posebno se može namjestiti pokrivenost leđa masažnim glavama i uživati u plutajućem dizajnu.

Pomoću daljinskog upravljača masažna stolica ima funkciju udobnog kauča i moguće je podesiti intenzitet masaže, za masažu ruku ugrađeni su jastuci za ruke, masaža stopala vrši se akupresurom pomoću kugličnih valjaka dok se masaža stražnjice obavlja vibracijom i masažom pomoću zračnog jastuka.

Osim luksuzne sveobuhvatne masaže, ova fotelja pomoću Bluetooth veze omogućuje uživanje u glazbi stereo i 3D surround zvuka.

Uz visinu 120, dužinu 148 i širinu 78 centimetara masažna fotelja svemirskog dizajna idealna je za potpuno opuštanje cijelog tijela, boljeg osjećaja, zdravijeg tijela i ljepote.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI