TRIPOLLAR STOP VX GOLD 2: Podignut će crte lica i zagladiti kožu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

TRIPOLLAR STOP VX GOLD 2: Podignut će crte lica i zagladiti kožu

Autor Krunoslav Ćosić

Umjesto više tretmana sve možete riješiti uz jedan zlatni beauty uređaj

 TriPollar Stop Vx Gold 2 (3).jpg Izvor: pollogen.com

Starenje kože je prirodan proces, ali se može usporiti zahvaljujući raznim tretmanima. Umjesto množine „tretmani“, što zahtijeva više vremena i novca jednostavnije je kroz jedan tretman postići željeno.

TriPollar Stop Vx Gold 2 kombinira snagu Turbo-RF i DMA tehnologija u jednom tretmanu sljedeće generacije kako bi učinkovito podigao vaše crte lica i zagladio kožu. Kroz izmjenu radiofrekventnih valova, čime se potiče proizvodnja kolagenskih i elastinskih vlakana, Multi-RF tehnologija ravnomjerno raspoređuje toplinu u sloju dermisa.

Otkrijte TriPollar STOP Vx GOLD 2
Izvor: Youtube

DMA tehnologija cilja na mišiće za poboljšanje tonusa mišića čime se dugoročno učinkovito povećava gustoća mišića i volumen. Obje inovativne tehnologije rade sinkronizirano te TriPollar Stop Vx Gold 2 pruža nevjerojatne rezultate koji podižu i toniraju crte lica kao što su konture čeljusti, pune i zatežu opuštenu kožu, a istovremeno se smanjuju bore.

Dodavanjem Thermal Mapping sve te rezultate možete postići s još većom učinkovitošću, optimalno i odmah vidljivo u udobnosti vlastitog doma. Uređaj je ugodan u radu, a svidjet ćete vam se i novi elegantni zlatni poklopac uz povećanu vodljivost 24-karatnih pozlaćenih elektroda i posebno formulirani gel za liječenje zlatom.

 TriPollar Stop Vx Gold 2 (4).jpg Izvor: pollogen.com

Kombinacija dviju spomenutih tehnologija uključuje i RF inovaciju: toplinsko mapiranje. Ovaj algoritam osigurava najpersonaliziraniji tretman pružajući najtočniju temperaturu tako da možete sigurno postići profesionalne rezultate kod kuće.

Prednosti toplinskog mapiranja

• Smanjuje pojavu finih linija i bora
• Potiče regeneraciju kolagenih i elastinskih vlakana
• Preoblikuje konturu čeljusti
• Podiže opuštenu kožu
• Tonira i zaglađuje ten
• Pruža personalizirane rezultate s optimalnom temperaturom

 TriPollar Stop Vx Gold 2 (1).jpg Izvor: pollogen.com

 TriPollar Stop Vx Gold 2 (5).jpg Izvor: pollogen.com

Na tretirana područja nježno nanesite Gold Preparation gel, uklonite poklopac uređaja i provjerite je li uključen u utičnicu te zatim odaberite način RF tretmana i ugodnu razinu snage. Tretirajte područje u malim krugovima kako biste uključili narančasto svjetlo.

Nastavite tretirati područje 4-5 minuta prije nego prijeđete na sljedeće područje tretmana, a zatim se prebacite na RF & DMA način rada. Prijeđite uređajem preko čeljusti kako biste uključili mišić daljnjih 5 minuta sa svake strane.

Sve to ponovite dva do tri puta tjednu u razdoblju od 6-8 tjedana, a nakraju svakog tretmana isključite uređaj i obrišite ga krpom prije nego što vratite poklopac uređaja.

 TriPollar Stop Vx Gold 2 (2).jpg Izvor: pollogen.com

TriPollar STOP Vx uređaj protiv starenja: Kako se koristi
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI