KUĆNI TRETMAN PROTIV BORA: Isprobajte bodybuilding lica | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

KUĆNI TRETMAN PROTIV BORA: Isprobajte bodybuilding lica

Autor Krunoslav Ćosić

Izraelski brend TriPollar pomlađuje kožu te vidljivo smanjuje bore

 TriPollar Desire (1).jpg Izvor: Roxbeauty

Djelovanjem na kožu i na mišiće TriPollar Desire omogućuje učinkovitiji tretman od drugih proizvoda koji djeluju samo na mišiće. Nakon tretmana mišići su napetiji te je i sama koža glađa.

Proizvod kojeg koriste mnoge poznate osobe u svijetu dostupan je i u Hrvatskoj te omogućuje najnoviju inovaciju RF kućnog tretmana protiv bora. Nadovezuje se na snažnu i učinkovitu Multi – RF tehnologiju.

Inovativna turbo funkcija kreirana specijalno za TriPollar Desire pridonosi još bržem i učinkovitijem RF tretmanu pomlađivanja kože, vidljivo smanjuje bore i daje najučinkovitije i najdjelotvornije rezultate već od prvog korištenja.

 TriPollar Desire (4).jpg Izvor: Roxbeauty

Jedini RF tretman do sada, s integriranim algoritmom termalnog mapiranja, osigurava najoptimalniju moguću temperaturu za svaki dio kože lica. Algoritam termalnog mapiranja kontrolira proces grijanja stalnim uzorkovanjem temperature tkiva u pet različitih točaka topline na licu za intuitivnu prilagodbu tretmana.

Bezbolno prodire u kožu i zagrijava dermis čime potiče prirodnu proizvodnju kolagena i elastina kako bi se koža lica osjetno činila zategnutije, s vidljivo manje bora. Neinvazivni tretman ne zahtijeva vrijeme oporavka i zacjeljivanja što znači da se može koristiti u svakoj rutini njege kože sigurno i bez rizika.

Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, ali su i kumulativni, što znači da se svakim tretmanom postižu bolji rezultati. Najbolji rezultati bit će vidljivi nakon 6-8 tjedana koristeći tretman 2-3 puta tjedno.

 TriPollar Desire (3).jpg Izvor: Roxbeauty

 TriPollar Desire (2).jpg Izvor: Roxbeauty

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI