Osobni kućni trener: Do forme uz umjetnu inteligenciju | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Osobni kućni trener: Do forme uz umjetnu inteligenciju

Autor Ivan Vukić

Uz AI se prati tijelo u stvarnom vremenu te predlaže kretanje i vježbanje

 Altis (3).jpg Izvor: Altis / Ferrari / Profimedia

Predstavljen je osobni trener koji koristi umjetnu inteligenciju (AI) kako bi doveo korisnike u formu. Altis izgleda baš kao TV soundbar i tako je dovoljno diskretan da se smjesti ispod televizora. No, ovaj uređaj poput pravog trenera prati kako se ponaša osoba koja vježba.

Držanje osobe koja vježba se čak na TV ekranu pomoću HDMI veze tako da sportaši odmah mogu vidjeti što rade ispravno ili pogrešno. Koristeći računalni vid i AI, Altis vidi, razumije i osobno daje upute korisnicima s konzole koja se povezuje na bilo koji zaslon.

 Altis (2).jpg Izvor: Altis / Ferrari / Profimedia

 Altis (7).jpg Izvor: Altis / Ferrari / Profimedia

Stvara hiperpersonalizirane fitness programe temeljene na individualnim mogućnostima, ograničenjima i ciljevima korisnika. Također podučava korisnike u stvarnom vremenu na temelju njihove izvedbe uživo.

Altis u svojoj srži uključuju temeljne tehnologije i funkcionalnost nečega što se zove Body GPS. Prepoznaje cijelo tijelo i pokrete korisnika s točnošću od jednog centimetra, bez potrebe da korisnik nosi senzore, posebnu odjeću ili mijenja položaj/orijentaciju svog tijela.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI