ERICSSONOVA TEHNOLOGIJA Korak prema pružanju punog potencijala 5G usluga | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ERICSSONOVA TEHNOLOGIJA Korak prema pružanju punog potencijala 5G usluga

Autor Krunoslav Ćosić

Ericssonova dvojna cloud-native 5G Core tehnologija koristit će se za jezgrene mreže u Njemačkoj i Velikoj Britaniji

  Izvor: Ericsson

Vodafone je ojačao europsko partnerstvo s Ericssonom ugovorima za izgradnju 5G jezgrene mreže čime je napravljen korak prema budućim inovacijama za Vodafoneove privatne i poslovne korisnike u obje države.

Ericsson će kroz sljedećih pet godina podržati Vodafoneovu cjelovitu samostalnu cloud-native 5G jezgrenu mrežu za paketske jezgrene aplikacije, što je ključni korak u isporuci usluga povezanosti u samostalne 5G usluge (5G Standalone).

 gigabits per second;future;5g;test;internet;fast;speedometer;web;technology;connection;speed;download;4g;network;business;3g;upload;design;computer;data;meter;symbol;wifi;communication;wireless;accelerate;maximum;high;sign;phone;white;mobile;connect;global;server;concept;boost;tablet;website;broadband;measurement;icon;cloud;forward;telecommunication;traffic;display;hi-tech;performance;NOT_EDITORIAL_ONLY Izvor: Naeblys / Alamy / Alamy / Profimedia

Od pete generacije mobilne telefonije očekuje se podržavanje aplikacija koje zahtijevaju najbržu povezanost, najveću propusnost podataka i najnižu latenciju kao i odsječke mreže. Tehnologiju i aplikacije poput virtualne i proširene stvarnosti, zanemarivu latenciju i veliki kapacitet baratanja podacima najbolje će omogućiti samostalna 5G mreža.

Dogodit će se to zahvaljujući sigurnom kreiranju odsječaka mreže, računarstvu na rubu i mogućnostima izloženosti usluga samostalne 5G jezgrene mreže. Ta su rješenja glavni katalizator u pretvaranju digitalne ekonomije i Industrije 4.0 u stvarnost.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI