SAMSUNG I BLOCKCHAIN Galaxy telefoni i virtualne tarife | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SAMSUNG I BLOCKCHAIN Galaxy telefoni i virtualne tarife

Autor Krunoslav Ćosić

Blockchain tehnologija stiže na pametne telefone Galaxy

  Izvor: Profimedia

Kroz softversko ažuriranje Samsung je dodao kompatibilnost za decentralizirane aplikacije (DApp) i virtualne valute na svojim pametnim telefonima Galaxy. Samsung time podržava blockchain tehnologiju.

Od sada korisnici pametnih telefona Galaxy mogu istraživati DApps koja koristi blockchain tehnologiju za autentifikaciju razmjene digitalnih sredstava. Cilj ove odluke je korisnicima blockchaina olakšati pristup i obradu transakcija kriptovaluta s hardvera trećih strana.

Samsung blockchain novčanik dostupan je kod telefona s podržanom sigurnosnom platformom Samsung Knox, a koristit će se privatni ključevi za DApps i kriptovalute, uz šifriranje i pohranu u dijelu koji je odvojen od glavnog operativnog sustava Samsung Blockchain Keystore.

Vlasnici Samsungovih telefona moći će u svoje telefone pohraniti virtualnu imovinu prethodno pohranjenu u „hladnim hardverskim novčanicima“ kako bi imali dostupno upravljanje s jednog mjesta. Sve je zaštićeno sigurnim procesorom te je pristup moguć samo putem vlasnikove lozinke ili otiska prsta (ako koristi takvu zaštitu).

Dodajmo i kako je Samsung, zajedno s programerima, otvorio pristup svojem blockchain ekosustavu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI