OBLAK JE KLJUČAN Isprobajte podatkovni centar iznutra i izvana | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

OBLAK JE KLJUČAN Isprobajte podatkovni centar iznutra i izvana

Autor Krunoslav Ćosić

Kroz virtual datacenter experience po prvi se put, kroz digitalnu turneju, može doživjeti podatkovni centar

  Izvor: Microsoft

Oblak (cloud) nikada kao do sada nije bio toliko ključan za olakšavanje ljudskih veza, suradnju, kontinuitet poslovanja i pokretanje osnovnih životnih i sigurnosnih usluga. Kako biste vidjeli kako izgleda tipičan Microsoftov podatkovni centar krenite u digitalnu turneju.

  Izvor: Microsoft

Microsoft će ponuditi unutarnji pogled na Microsoft Cloud, “mišić” koji stoji iza svih prethodno spomenutih interakcija. Možete istraživati podatkovni centar iznutra i izvana, saznati više o Microsoftovom globalnom otisku u oblaku (global cloud footprint), obnovljivoj energiji koja napaja / pokreće podatkovne centre.

  Izvor: Microsoft

  Izvor: Microsoft

Saznat ćete i kako hardver i softver štite podatke, ali i sve o trrenutnim i budućim inovacijama poput tekućeg hlađenja, vodikovih gorivnih članaka za pomoćno napajanje projekta Natick. Posjetitelji mogu razgledati podatkovni centar sa svog računala ili mobilnog uređaja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI