PORED ZAGREBA Otvoren novi proizvodni pogon vrijedan 10 milijuna eura | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PORED ZAGREBA Otvoren novi proizvodni pogon vrijedan 10 milijuna eura

Autor Krunoslav Ćosić

Pogon će podržati poslovanje u cijeloj EMEA (Europa, Bliski Istok, Afrika) regiji kojoj pripada i Hrvatska

  Izvor: Vertiv

Globalni dobavljač kritične digitalne infrastrukture i rješenja za kontinuitet poslovanja, tvrtka Vertiv, širi svoje poslovanje. Otvorio je novi proizvodni pogon za integrirana modularna rješenja (integrated modular solution – IMS) u naselju Rugvica, u blizini Zagreba. Vertiv se time pozicionira u jednog od važnih aktera IT industrije u regiji.

  Izvor: Vertiv

Novi proizvodni pogon u Rugvici može se pohvaliti s najnovijim tehnologijama, proizvodnim procesima, alatima i laboratorijima za testiranje koji će omogućiti široki spektar prefabriciranih modularnih rješenja, kabelskih postaja koje pokreću internet spajajući svijet pa sve do podatkovnih centara prema specifičnim zahtjevima kupaca.

U usporedbi s prijašnjim, novi proizvodni pogon pruža više unutrašnjeg prostora za 130%, a ujedno proširuje i vanjski prostor za 60% s mogućnosti lakog dodatnog povećanja za buduće potrebe. Pogon također implementira brojne inovacije u izgradnji PFM centara (prefabricated modular data center – PFM), kao i za klima komore (air handling unit jedinice).

  Izvor: Vertiv

Investicijom od 10 milijuna eura otvara se prilika za nova zapošljavanja, a istovremeno se dvostruko povećava kapacitete podatkovnih centara u EMEA regiji. Tvrtka Vertiv je u prošloj godini, u IMS poslovanju u EMEA regiji, otvorila gotovo 150 novih radnih mjesta, naročito na pozicijama inženjera ili vještih profesionalaca iz regije, što uključuje i pogon u Rugvici.

„Danas možemo puno čuti o IT trendovima i razvojnim tehnologijama kao što su 5G, IoT i umjetna inteligencija (AI), ali nedovoljno o fizičkoj infrastrukturi koja stoji iza tih tehnologija. Vidimo trend rasta u implementaciji prefabriciranih modularnih rješenja (PMF) koja mogu podržati te nove tehnologije, zbog čega kao vodeća tvrtka na tržištu u ovom sektoru ulažemo u povećanje kapaciteta inovacija koje će odgovoriti na potrebe naših kupaca i omogućiti im ostanak na vrhu. Novi pogon pruža podršku za planove i uspjeh naših EMEA i globalnih kupaca, reflektirajući se na našu ustrajnost prema ulaganju na tržištima gdje djelujemo“, izjavio je Giordano Albertazzi, predsjednik tvrtke Vertiv u Europi, Bliskom Istoku i Africi (EMEA).

  Izvor: Vertiv

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI