STATE OF THE ART: Pogledajte kako će izgledati Rimčev kampus | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

STATE OF THE ART: Pogledajte kako će izgledati Rimčev kampus

Autor Ivan Vukić

Izgleda kao pravo umjetničko djelo – Rimac Automobili predstavili kako će izgledati njihov budući kampus

  Izvor: Rimac Automobili

U kampusu u Svetoj Nedelji pored Zagreba nalazit će se testna staza, prostor za smještaj (gostiju), a najavljen je i muzej. Nakon strateškog partnerstva s Hyundai-Kia i Porsche, Rimac Automobili nastavljaju sa širenjem kako bi se na jednom mjestu proizvodile komponente za električne automobile. Trenutno u Rimčevoj tvrtki radi oko 1000 ljudi, a kampus će moći primiti više od 2500 zaposlenih.

Dizajn kampusa koji gledate potpisuje hrvatska arhitektonska tvrtka 3LHD, a kroz arhitekturu će se predstaviti duh marke koju je Mate Rimac pokrenuo prije više od jednog desetljeća. Novi kompleks bit će međunarodna baza za istraživanje, razvoj i proizvodnju prototipova, projekata manjeg obima te masovne proizvodnje vlastitih pogonskih sklopova i sustava baterija visokih performansi koje će se koristiti za mnoge svjetske automobilske tvrtke.

Mate i Rimac Campus
Izvor: Youtube

Nova lokacija smještena je samo nekoliko kilometara od Rimčeve kuće te zauzima površinu od 200.000 m2, a na njoj će biti izgrađen kompleks od 100.000 m2. Dovršetak projketa Rimac Campus planiran je u 2023. godini, a koštat će više od 200 milijuna eura.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI