Novi industrijski park za pametnu proizvodnju | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Novi industrijski park za pametnu proizvodnju

Autor Krunoslav Ćosić

Upravljanje sveobuhvatnom kontrolom kvalitete uz snagu automatizacije i pametnih postupaka

 Honor Park (2).jpg Izvor: Honor

U prvoj tvornici koju je Honor sam financirao bavit će se certificiranjem nove kontrole kvalitete proizvoda, proizvodnjom vodećih uređaja, novim zanatskim i tehnološkim inkubacijama te izgradnjom Honorovih kapaciteta za proizvodnju umjetne inteligencije.

Novi industrijski park za pametnu proizvodnju je novi pogon koji će dodatno jačati sposobnost tvrtke za proizvodnju vrhunskih proizvoda. Najava je to novog Honorovog pogona koji bi globalnim potrošačima vrhunskih proizvoda i najboljih korisničkih iskustava u klasi trebao osigurati visoke standarde.

 Honor Park (3).jpg Izvor: Honor

Kroz 150 testova provodi se kontrola kvalitete. Kada se otkrije anomalija, pokreće se upozorenje nakon čega slijedi pravovremeno ispravljanje problema. Dok je uobičajena praksa u industriji razdvajanje testiranja sastavljanja i ugradnje (offline proces), Honor koristi online postupak gdje se testiranje sastavljanja i ugradnje obavlja u jednom procesu.

Automatizacija smanjuje varijacije i nedostatke uzrokovane ljudskim pogreškama što rezultira većom dosljednošću u kvaliteti. Honorov industrijski park za pametnu proizvodnju opremljen je tehnologijom automatske proizvodnje visoke preciznosti, uključujući automatski stroj za precizno sastavljanje (za ugradnju 89° Super Curved Display koji se koristi u pametnim telefonima Honor) koji može postići preciznost montaže do 75 mikrona (otprilike promjer kose).

 Honor Park (1).jpg Izvor: Honor

Oprema za automatsku montažu baterija koristi visoko preciznu optičku detekciju koja može otkriti strana tijela (do 40 mikrona) i pratiti tlak u stvarnom vremenu, osiguravajući sigurnost proizvedenih baterija i smanjujući sigurnosne rizike uzrokovane ručnim radom.

75 posto nove proizvodne linije dovršeno je automatizacijom, od čega je više od 40 posto razvio Honorov vlastiti tim za istraživanje i razvoj. Automatizirana proizvodna linija omogućuje jednom pametnom telefonu da napusti liniju svakih 28,5 sekundi.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI