ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Što se događa u SAD-u nakon odlaska LG-ja | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Što se događa u SAD-u nakon odlaska LG-ja

Autor Krunoslav Ćosić

LG više ne proizvodi nove modele pametnih telefona, a uspješni su bili na američkom tržištu

  Izvor: Profimedia

Količina isporučenih pametnih telefona u SAD-u porasla je u trećem tromjesečju 2021. za 1%, u odnosu na godinu prije. Tko su vladari američkog tržišta, postoje li tamo uopće brandovi koje mi Europljani koristimo?

Očekivano, na američkom tržištu prvi može biti samo američki proizvođač. Mogu to biti i proizvođači iz zemalja koje su okrenute prema SAD-u, što se tiče poslovne suradnje. Nekada je Motorola vladala američkim tržištem, a pogledate li bilo koji američki film iz 90-ih i kasnije u rukama glumaca najčešće je baš Motorola.

Današnja Motorola nije ta Motorola jer Motorola je svoj odjel za proizvodnju i razvoj mobitela prodala kineskom brandu Lenovo. Kakvo je stanje sada, nakon što je LG odustao od daljnje proizvodnje pametnih telefona objavit ćemo sutra na Smartlife.hr.

Do tada provjerite najgledanije filmske naslove na Netflixu kako biste znali što gledati, a pogledati možete top 10 liste najgledanijih naslova u Hrvatskoj, u SAD-u te u svih drugih gotovo 100 zemalja u kojima je Netflix dostupan za streaming. Aplikacija za dopisivanje Telegram donosi zanimljive novosti.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI