U LATINSKOJ AMERICI: Prva industrijska privatna 4.9G mreža | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

U LATINSKOJ AMERICI: Prva industrijska privatna 4.9G mreža

Autor Igor Martić

Po prvi se put takva mreža koristi u kolumbijskoj luci

 Colombia maritime terminal (1).jpg Izvor: globenewswire

Nokia i America Movilov Claro Colombia postavili su mrežu za koju tvrde da je prva industrijska privatna 4.9G mreža u Latinskoj Americi. Dizajnirana je za praćenje operacija i podržavanje povezivanja u najvećoj naftnoj i pomorskoj luci u Kolumbiji.

Nokia je izjavila da pruža svoj digitalni automatizirani oblak (DAC) i industrijsku rubnu tehnologiju za podršku Clarovim privatnim 4.9G i potrebama obrade podataka na terminalu Puerto Bahia, Cartagena, integrirajući operacije radnika, senzora i vozila na licu mjesta.

Privatna mreža će uglavnom koristiti logistici diljem luke, podupirući šire napore na digitalizaciji, piše Mobile World Live, dok slučajevi korištenja uključuju praćenje "do 20.000 vozila" i povezivanje za operacije machine-to-machine (stroj-stroj).

Nokia je postavila kritične mreže za više od 2600 vodećih poslovnih korisnika u segmentima prijevoza, energetike, velikih poduzeća, proizvodnje, weba i javnog sektora diljem svijeta. Također su proširili stručnost na više od 595 privatnih bežičnih korisnika diljem svijeta i brojni industrijski analitičari su Nokiju naveli kao vodećeg pružatelja privatnog industrijskog bežičnog umrežavanja diljem svijeta.

 Colombia maritime terminal (2).jpg Izvor: globenewswire

Izvršni direktor tvrtke Claro Colombia, Carlos Zenteno, rekao je da suradnja osigurava daljnja ulaganja u digitalnu infrastrukturu budući da se nastoji ojačati "napredak u tehnologiji i povećati sigurnost i učinkovitost luka".

Postrojenje Puerto Bahia najveći je teretni terminal u Kolumbiji koji upravlja s 95 posto tržišta karipske obale i više od 50 posto kolumbijskog tržišta.

Nedavno je Nokia sklopila druge industrijske privatne bežične ugovore, uključujući povezivanje s AT&T-om radi digitalizacije operacija u pomorskoj luci u Meksiku, a nedavno i sa švedskim operaterom Tele2.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI