PODUZETNIČKI MINDSET: Ideje o budućnosti poduzetništva | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PODUZETNIČKI MINDSET: Ideje o budućnosti poduzetništva

Autor Krunoslav Ćosić

Konferencija će se održati pod slikovitim podnaslovom Neslomljivi

 Poduzetnički mindset.jpg Izvor: Poduzetnik.biz

Kako stvarati, graditi i razvijati poslovanje u najizazovnijim vremenima tema je četvrtog izdanja konferencije Poduzetnički mindset koja se bavi uvijek aktualnim temama u svijetu poduzetništva, a okupit će vodeće hrvatske poduzetnice i poduzetnike te brojne goste iznenađenja.

Najuspješniji hrvatski poduzetnici ponudit će u srijedu 12. listopada 2022. u zagrebačkoj Laubi odgovore na aktualna pitanja.

Svoja razmišljanja i ideje o budućnosti poduzetništva, ali i zanimljivosti svog razvojnog puta podijelit će Miljenko Borščak i Stiven Toš, vlasnici tvrtke Bomark Pak, ujedno i dobitnici nagrade hrvatskog EY Poduzetnika godine 2021. te Nikola Anđelković iz tvrtke Anđelković AI, koji je tu prestižnu nagradu dobio dvije godine ranije u Srbiji.

O snažnom razvoju i nezaustavljivima u hrvatskom ICT sektoru govorit će prof. dr. sc. Stjepan Orešković vlasnik M+ Grupe, Nikola Kapraljević iz Infinuma, Zlatko Hrkać osnivač Sofascorea te Jakov i Juraj Urbanke iz HSM Informatike.

Razgovor na temu Mogu, hoću, znam vodit će Ana Radišić s Dajanom Mrčelom, direktoricom Uprave Saponije i Majom Šuput Tatarinov, pjevačicom i voditeljicom koja se hrabro upustila i u poduzetničke vode.

Lada Tedeschi Fiorio iz Atlantic Grupe osvrnut će se na temu ženskog liderstva dok će serijski
poduzetnik Jako Andabak, u razgovoru s Božom Skokom iz Millenium promocije otkriti svoje
poduzetničke tajne i izazove, a Davor Tremac (Fonoa) približiti kako zaista živjeti lokalno, a raditi globalno. "Znanje je moć" naziv je predavanja koje će održati Hrvoje Balen iz Algebre.

Uvodne govore, u ime domaćina, održat će Ognjen Bagatin iz Medijske platforme Poduzetnik i Berislav Horvat, Country Managing Partner u EY-u Hrvatska, a konferenciju će zatvoriti Petar Pavić iz Star Digital Group. Konferenciju organizira medijska platforma Poduzetnik, partner je Algebra dok je programski partner EY Hrvatska.

„Vjerujemo kako će sudionici konferencije svojim pričama nadahnuti mnoge! Riječ je o ljudima koji niti kada im je bilo najteže, nisu sjedili skrštenih ruku. Znali su da im nitko ništa neće servirati na pladnju. S poda su se dizali i nakon mnogostrukih padova. Želimo da hrvatski poduzetnici i poduzetnice inspiriraju i ostatak našega društva. Oni su inovatori, vizionari i lideri! Upravo takve ljude trebamo u vremenima koja nam kucaju na vrata“, rekao je uoči konferencije Ognjen Bagatin, vlasnik medijske platforme Poduzetnik.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI