INFOBIP SHIFT: 34 predavanja i panela s 47 sudionika | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

INFOBIP SHIFT: 34 predavanja i panela s 47 sudionika

Autor Krunoslav Ćosić

U Zadar je stiglo više od 4000 developera i IT stručnjaka iz cijelog svijeta

 Infobip Shift 2022.jpg Izvor: Infobip Shift

Svjetski poznata developerska konferencija Infobip Shift će tijekom dva dana ponuditi zanimljiv program. Na šest pozornica prvog dana Infobip Shifta održana su 34 predavanja i panela s 47 sudionika, a u Zadru će uživo program pratiti razni IT stručnjaci iz više od 20 zemalja diljem svijeta.

U EXPO dvorani svoj izložbeni prostor s atraktivnim sadržajem prilagođenih developerima imaju 33 kompanije koje dolaze iz zemalja kao što su SAD, Izrael, Njemačka i Švicarska. Među izlagačima su i najveće globalne kompanije poput Microsofta, Cisca i Googlea.

 Infobip Shift.jpg Izvor: Infobip Shift

Središnja kružna pozornica se dijeli na tri dijela, a svoje pozornice na konferenciji u posebnim dvoranama imaju Cloud Native i web3 tehnologije. Svoju zasebnu dvoranu dobio je i Infobip Startup Tribe na kojemu je započeo mini-EXPO s izložbenim prostorom za 20 startupa te pozornicom za predavanja i panel rasprave.

Jedna od zvijezda ovog dijela programa bila je Sabina Cerić, direktorica u Goldman Sachsu, koja je objasnila interes najvećih američkih investitora za startupove iz Hrvatske i regije koji se ogleda u nedavno pokrenutom programu Scale|Croatia za edukaciju i financiranje startupova iz Hrvatske u kojem su snage ujedinili Infobip, Goldman Sachs i Google Jigsaw, Googleov odjel zadužen za skalabilna tehnološka rješenja.

 Ivan Burazin, član Uprave Infobipa za developersko iskustvo.JPG
Ivan Burazin
Izvor: Infobip Shift

Sudionici su oduševljeni sadržajem, ističe član uprave Infobipa za developersko iskustvo i osnivač konferencije Ivan Burazin, ali i produkcijom Infobip Shifta „koju smo ove godine podigli na svjetsku razinu, po uzoru na najveće tehnološke konferencije diljem svijeta. Privukli smo najveće globalne kompanije i ključne developerske zvijezde, a ove smo godine većinu karata prodali puno prije samog početka konferencije, što najbolje pokazuje koliko ljudima u tehnološkom svijetu znači Infobip Shift”.

Infobip Shift je uvodnim govorom otvorio suosnivač, suvlasnik i tehnički direktor Infobipa Izabel Jelenić: ”Infobip Shift svake godine raste zajedno s poslovanjem i značajem Infobipa i neodvojiv je dio globalne developerske zajednice u koju mnogo ulažemo i koju pažljivo njegujemo. I ove smo godine u Hrvatskoj okupili talentirane stručnjake iz cijelog svijeta, kako bi u dva dana druženja podijelili i stekli nova znanja, učili o novim trendovima i iskustvima onih najboljih među nama. Kao kompanija stalno gledamo u smjeru inovacija i disrupcija, posebno u svijetu komunikacija u oblaku (cloud), a tu upravo developeri igraju ključnu ulogu. Posebno nam je važno što smo ove godine ovdje okupili ključne kompanije i stručnjake iz SAD-a koje oblikuju globalnu tehnološku industriju, a njihov dolazak je još jedna potvrda da Infobip postaje sve važniji igrač u svijetu poslovnih (enterprise) komunikacija”.

 Izabel jelenić, suosnivač, suvlasnik i tehnički direktor Infobipa.JPG Izvor: Infobip Shift

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI