WANG XIANG NA POPISU: Forbes China - Global 100 Outstanding Chinese | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

WANG XIANG NA POPISU: Forbes China - Global 100 Outstanding Chinese

Autor Krunoslav Ćosić

Partner i predsjednik korporacije Xiaomi Group uvršten je u prestižni izbor

 Wang Xiang.jpg Izvor: Xiaomi

Forbes China objavio je kako je Wang Xiang, nakon što se pridružio Xiaomiju, kompanijama za potrošačku elektroniku i pametnu proizvodnju unutar grupacije pomogao u brzom globalnom širenju, tijekom kojega su pod njegovim izvrsnim vodstvom ušle na više od 100 tržišta.

Xiang je partner i predsjednik korporacije Xiaomi Group te je uvršten u izbor „Outstanging people“ na dodjeli nagrada 2022 Forbes China - Global 100 Outstanding Chinese. Istovremeno je kontinuirano radio na poboljšanju Xiaomijeve globalne strategije intelektualnog vlasništva (IP) i sustava usklađenosti, uklanjao prepreke u tom području te olakšavao globalizaciju.

Forbes China pokrenuo je izbor Global 100 Outstanding Chinese ove godine, s fokusom na mlade talente i poduzetnike birajući 100 izvrsnih globalnih kineskih predstavnika iz dva glavna područja: poslovanja i kulture u različitim regijama, uključujući Ameriku, Europu, Aziju te Australiju i Oceaniju.

 Forbes China 2022.jpg Izvor: Forbes

Forbesov izbor ima tri glavne kategorije: Business Leader, Outstading People te Potential Elite. Wang Xiang jedan je od 17 kandidata koji su dobili titulu Outstanding, a svi su redom istaknuti talenti s globalnim utjecajem, od kojih neki predstavljaju tvrtke s tržišnom vrijednošću većom od 100 milijardi RMB.

U kolovozu 2022. tvrtka Xiaomi Corporation se po četvrti put našla na listi Fortune Global 500, na 266. mjestu. Xiaomi je sastavni dio indeksa Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index, Hang Seng TECH Index i Hang Seng China 50 Index.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI