SAMSUNG: Istraživačko postrojenje vrijedno 15 milijardi dolara | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SAMSUNG: Istraživačko postrojenje vrijedno 15 milijardi dolara

Autor Krunoslav Ćosić

Samsung počinje raditi na centru površine 109.000 četvornih metara

  Izvor: Shutterstock

Samsung Electronics je započeo s izgradnjom istraživačko-razvojnog kompleksa u Giheungu u Južnoj Koreji. Planiraju u postrojenje do 2028. godine uložiti 20 bilijuna KRW (15,1 milijardu dolara).

Samsung je istaknuo da će se centar prostirati na 109.000 četvornih metara, s fokusom na istraživanje uređaja i procesa sljedeće generacije za memoriju i poluvodiče te razvoj tehnologija na temelju dugoročnog plana, prenosi Mobile World Live.

 Samsung tvornica (2) Izvor: Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Predsjednik Kye Hyun Kyung, koji vodi odjel za rješenja uređaja, ističe da će ovo postrojenje "postaviti temelje za održivi rast našeg poslovanja s poluvodičima". Samsungov kampus Giheung nalazi se u blizini kompleksa odjela uređaja u kojem se također nalaze objekti za istraživanje i razvoj.

Samsung je započeo s radom na centru za istraživanje i razvoj u Vijetnamu 2020. koji je usmjeren na 5G i druge mrežne tehnologije sljedeće generacije. U SAD-u počinje izgradnja tvornice za proizvodnju čipova vrijedna 17 milijardi dolara , što jepokušaj diverzifikacije opskrbnog lanca.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI