JOŠ JEDAN SAJAM JE ODGOĐEN: MWC Shanghai 2022 | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

JOŠ JEDAN SAJAM JE ODGOĐEN: MWC Shanghai 2022

Autor Krunoslav Ćosić

Pandemija je utjecala na još jedan MWC koji je odgođen. Možda i otkazan u potpunosti

 MWC Shanghai 2021 (3).jpg Izvor: MWC

Sjećamo se 2020. godine, početka veljače kad je GSMA asocijacija donijela odluku da se Mobile World Congress u Barceloni (MWC20) otkazuje u potpunosti. Bio je to prvi sajam koji je otkazan i izazvao je veliki šok u tehnološkom svijetu.

U međuvremenu, ovogodišnji MWC22 iz veljače je pokazao da se industrija sajmova vraća - Barcelonu je posjetila 61.000 ljudi. Sljedeći veliki sajam na koji ćemo ići je IFA 2022 u Berlinu. Oni koji su planirali posjetiti MWC u Šangaju morat će otkazati svoje planove jer je organizator GSMA odgodio MWC Shanghai 2022, navodeći probleme oko pandemije Covid-19 (koronavirusa) i povezane mjere koje su u tijeku u gradu domaćinu.

 MWC Shanghai 2022 (5).jpg Izvor: MWC

U priopćenju GSMA ističe kako sudionici i partneri iz industrije nisu bili u stanju samouvjereno nastaviti s pripremama za događaj, koji je prvobitno trebao početi 29. lipnja. Odluka je došla u vrijeme stalnih ograničenja u nekoliko kineskih gradova, uključujući Šangaj, dok vlasti pokušavaju smiriti slučajeve Covid-19. Znamo da Kina ima nultu toleranciju prema ovoj bolesti.

GSMA je dodao da će nastaviti surađivati s nadležnim tijelima za realizaciju sljedećeg MWC događaja u ovom gradu koji je potpuno blokiran. Izvršni direktor GSMA Ltd John Hoffman naglasio je široko rasprostranjene prednosti "pozivanja industrije" u smislu poticanja "inovacije i dijaloga koji uistinu otključava moć povezivanja kako bi ljudi, industrija i društvo napredovali".

 MWC Shanghai 2021 (1).jpg Izvor: MWC

“Dok učimo živjeti u ovom novom svijetu razbiti ćemo kodeks o tome kako okupiti ljude kako bismo mogli nastaviti s poslom koji volimo”, dodao je Hoffman još i ovo:

"Uvijek smo znali da bi vraćanje serije događaja MWC zahtijevalo odgovorno vodstvo i kontinuirano prosuđivanje u odnosu na lokalne i globalne okolnosti.” Prethodno MWC izdanje održano je u veljači 2021., a organizacija je kasnije tijekom godine bila domaćin MWC događanja u Barceloni (krajem lipnja) i u Los Angelesu.

 MWC Shanghai 2021 (2).jpg Izvor: MWC

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI