Telemach Hrvatska se ima s čime pohvaliti | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Telemach Hrvatska se ima s čime pohvaliti

Autor Krunoslav Ćosić

Prema Ookla izvještaju, Telemach Hrvatska ima najbržu mobilnu 5G mrežu u Hrvatskoj

 Adrian Jezina, Telemach Hrvatska & Iva Šulentić (1).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Telemach Slovenija mreža je nedavno imala najbržu 5G mrežu u Europi, saznali smo na Telemachovoj konferenciji u Zagrebu, a upravo je potvrđeno da je hrvatski operator u prvom tromjesečju 2022. godine imao najviše izmjerene brzine putem 5G uređaja (od svih mobilnih operatora u Hrvatskoj), pokazalo je Ookla mjerenje brzine u downloadu. Najveća izmjerena brzina putem Speedtest aplikacije bila je 1,8 Gb/s, otkrio nam je Adrian Ježina, predsjednik Uprave Telemacha.

 Adrian Jezina, Telemach Hrvatska (2).jpg
Adrian Ježina
Izvor: Telemach Hrvatska

Telemachova 5G mreža, najbrža u Hrvatskoj, već je danas dostupna u svim ključnim gradskim središtima u Hrvatskoj - u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Puli, Rijeci, Zadru kao i u brojnim manjim gradovima. 5G signalom pokriveni su Istra i velik dio Primorja, intenzivno se uvodi i na otoke pa će do početka turističke sezone najbržom 5G mrežom Telemach pokriti cijelu Hrvatsku.

Telemach Hrvatska marljivo gradi 5G mrežu odnosno nadograđuje 4G mrežu kako bi do početka ovogodišnje turističke sezone sve gradove pokrili s 5G signalom. Pokazali su se bržim i fleksibilnijim od konkurencije, što je i najavljeno kroz ulaganja od milijardu eura, a investicije su usmjerene u proširenje pokrivenosti mrežom te cjelovito poboljšanje kvalitete mobilne usluge.

 Adrian Jezina, Telemach Hrvatska & Iva Šulentić (2).jpg Izvor: Telemach Hrvatska

Telemach je prvi u Hrvatskoj svim svojim korisnicima omogućio 5G, ukoliko je područje pokriveno s 5G signalom, bez obzira na tarifni model. Korisnici koji koriste nacionalni roaming (mrežu Hrvatskog Telekoma) nemaju pristup 5G brzinama.

Nedavno su dva paketa s podatkovnim prometom poduplali, bez dodatne naplate dok treći paket i dalje nudi neograničeni podatkovni promet. Tvrtka sa 650 zaposlenih nastavlja sa širenjem pokrivenosti, a znatna sredstva ulažu i u fiksnu mrežu koja omogućuje 10-gigabitne brzine.

 5G poziv Izvor: - / Wavebreak / Profimedia

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI