ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Appleov nevjerojatan rast u 21. stoljeću | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Appleov nevjerojatan rast u 21. stoljeću

Autor Igor Martić

I dok Apple predstavlja nove uređaje mi se bavimo rastom tvrtke u ovom stoljeću

 Apple trgovina Izvor: Shutterstock

I ptice na grani znaju da iPhone Appleu donosi najveći prihod u glavnu blagajnu. Koliko milijardi dolara tvrtki pridonose razne usluge, prenosivi uređaji, Mac računala, iPad i iPod uređaji? Servisi imaju sve veći udio u prihodima, a isto vrijedi i za nosive uređaje.

Što je i koliko Apple prodavao od 2001. godine objavit ćemo sutra na Smartlife.hr. Do tada ne propustite provjerite kakve će novosti donijeti rujanska nadogradnja softvera za Sony Playstation 5. Planirate li vjenčanje, odličnu pomoć pružit će vam tematske mobilne aplikacije.

Ispod oceana se prostiru deseci tisuća kilometara kabela kojima su povezani kontinenti kako bi se mogao prenositi telekomunikacijski signal. Istražili smo koliko su dugački podmorski kabeli, kakvu ulogu u svemu tome ima Facebook te koje kontroverze prate ovu tehnologiju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI