PLANIRAJTE NAJLJEPŠE VJENČANJE Uz pomoć tematskih aplikacija | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PLANIRAJTE NAJLJEPŠE VJENČANJE Uz pomoć tematskih aplikacija

Autor Dijana Kaćanski

Pripreme za jedan od najljepših dana svake djevojke zna donijeti puno stresa, ali uz dobru pomoć sve je lakše

 vjenčanje Izvor: Dmytro Zinkevych / Alamy / Alamy / Profimedia

Rujan je uz proljetne termine najljepši mjesec za vjenčanja pa je to razlog da ukoliko i vi planirate svoj savršeni dan u ovom ili nekom drugom mjesecu razmislite o početnim pripremama.

Odredili ste datum i mjesto za izricanje sudbonosnog „da”, a pred vama je puno obaveza i ne znate od kuda početi pa predlažemo nekoliko aplikacija koje vam mogu pomoći u planiranju.

 Vjenčanje iz snova 1 Izvor: Google

Na početku je pametno odrediti vjenčani proračun, povezati se sa partnerom i pristupiti organizaciji vjenčanja zajedno, a sve to je moguće uz aplikaciju Wedding Planner: Checklist, Budget, Countdown instaliranu više od 500 tisuća puta.

Zatim možete dogovoriti popis svih gostiju vjenčanja kao i organizaciju djevojačke i momačke večeri te odrediti popis svih zadataka određenih prema datumu vjenčanja. Tijekom pripreme upisujte troškove i kontrolirajte trošenje budžeta.

 Vjenčanje iz snova 2 Izvor: Google

Haljinu ste vjerojatno već izabrale ili imate u planu posjetiti nekoliko salona za vjenčanice, a kad već znate stil vjenčanice pokušajte odrediti najprikladniju frizuru i šminku za taj veliki dan.

Isprobajte više frizura i načina šminkanja pomoću Photo Editora s funkcijom prepoznavanja lica u aplikaciji Svadbena šminka i frizure koju je isprobalo više od milijun korisnica.

 Vjenčanje iz snova 3 Izvor: Google

Sad već imate pod kontrolom sve najbitnije dijelove svog dana iz snova, ali ne zaboravite pozivnice jer one stvaraju prvi dojam o vjenčanju kod vaših gostiju pa predlažemo aplikaciju Invitation maker 2021 Birthday & Wedding card Free pomoću kojeg možete stvoriti jedinstvene pozivnice.

Možete stvoriti personalizirane pozivnice s fotografijama i tekstom ili ostati dosljedni minimalističkom i jednostavnom stilu kako je to učinilo više od milijun zainteresiranih.

 Ljubavni Citati za Slike Vjenčanja
Ljubavni Citati za Slike Vjenčanja
Izvor: Google

Za sve romantičarke aplikacija Ljubavni Citati za Slike Vjenčanja uz okvire pozivnica za vjenčanje i kreiranje pozivnica sa fotografijom nudi i mogućnost pisanja citata o ljubavi i braku kao posebno romantičnoj gesti prema svim uzvanicima.

Ako ste i vi romantična dušica uz ovu aplikaciju skinutu više od 10 tisuća puta možete lako kreirati i zahvalnice za sve goste s najljepšom fotografijom sa vjenčanja i citatom.

 Vjenčanje iz snova 5 Izvor: Google

Kad se vjenčanje napokon održi i vi uplovite u sretnu bračnu luku ne zaboravite da su svi vaši uzvanici fotografirali tijekom ceremonije i zabave pa bi bilo lijepo imati sve to na jednom mjestu.

Upravo to vam omogućuje aplikacija WedShoots s više od milijun preuzimanja koja može napraviti album od fotografija svih uzvanika. Pokušajte napraviti izbor najljepših fotografija i podijeliti tako stvoreni album sa svojim gostima.

 Wedding Planner - Girls Game
Wedding Planner - Girls Game
Izvor: Google

A ukoliko se u vašem životu još nije pojavio odabranik ili još ne razmišljate o datumu vjenčanja, zaigrajte simpatičnu igricu Wedding Planner - Girls Game instaliranu više od 10 milijuna puta i doživite romantične pripreme za vjenčanje.

Tko zna, možda se uskoro pojavi i vaša srodna duša pa će uslijediti planiranje pravog vjenčanja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI