CLIENT ENGINEERING IBM se širi na srednju i istočnu Europu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

CLIENT ENGINEERING IBM se širi na srednju i istočnu Europu

Autor Krunoslav Ćosić

Potaknut će se inovacije u regiji, uz poboljšano korisničko iskustvo

 IBM Client Engineering 2.JPG Izvor: IBM

IBM jača ulaganja proširujući Client Engineering tim za korisnike i poslovne partnere na srednju i istočnu Europu (CEE). Poboljšano korisničko iskustvo bit će usmjereno na zajedničko stvaranje, tehničku izvrsnost i brzinu.

IBM Client Engineering smješten u Pragu, Varšavi i Moskvi okuplja timove dizajnera, tehničkih programera, arhitekata rješenja, podatkovnih znanstvenika, stručnjaka za sigurnost, stručnjaka za razvoj i druge koji zajedno s korisnicima rade na aktivaciji IBM-ove tehnologije i usluge za brza rješenja ključnih poslovnih izazova i prije potpisivanja ugovora.

 IBM Client Engineering 1.JPG Izvor: IBM

Srpski tech startup Flamel.AI u suradnji s IBM timom u samo sedam tjedana kreirao je web aplikaciju upogonjenu umjetnom inteligencijom za stolne igre uloga (engl. tabletop role-playing). Budući da je izgrađena na IBM Cloudu s IBM Watsonom, gamerima pruža bogatije iskustvo s više igre i do 75% manje pripreme.

Primjeri korisničkih angažmana na čelu s Client Engineeringom:
• U četiri tjedna transformiran postupak utvrđivanja podobnosti za životno osiguranje za pružatelja usluge uz korištenje umjetne inteligencije
• Korisnik bez clouda, bez upravljanih usluga i bez automatizacije u tri tjedna počeo je koristiti proizvod Red Hat OpenShift na IBM Cloudu koji će transformirati njegovu infrastrukturu i upravljanje aplikacijama
• Korisniku iz javnog sektora sa zahtjevnim potrebama upravljanja podacima dokazano je kako IBM-ova tehnologija može provoditi analitiku osam puta brže u pola cijene, u sigurnom okruženju, bez kopiranja ili premještanja podataka.

 IBM Client Engineering 4.JPG Izvor: IBM

IBM Client Engineering zabilježio je značajan rast tijekom pandemije s gotovo 300 angažmana u 2020. na više od 2.500 angažmana u 2021. Razlog tome je potreba tvrtki za virtualnim povezivanjem, bržem donošenju odluka na svojim vremenski osjetljivim aktivnostima, a sve kako bi brzo odgovorile na poremećaje i usredotočile se na rezultate.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI