NOKIA POVEĆAVA OČEKIVANJA 2021. godinu završavaju uspješno | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NOKIA POVEĆAVA OČEKIVANJA 2021. godinu završavaju uspješno

Autor Krunoslav Ćosić

U četvrtom će tromjesečju ostvariti više prihoda nego što su očekivali

 Nokia zgrada Finska.jpg Izvor: Nokia

Proizvođač sa sjedištem u Finskoj izjavio je da je temeljni posao tijekom tromjesečja ostvaren uglavnom prema očekivanjima. Međutim, ostali operativni prihodi bili su veći nego što je bilo predviđeno, uključujući daljnje koristi od ulaganja u rizične fondove za koje je Nokia objasnila da su rezultirali time da je njena operativna marža premašila prethodne smjernice.

Nokia sada procjenjuje neto prodaju od oko 22,2 milijarde eura, što spada u njezine prethodne smjernice od 21,7 do 22,7 milijardi eura i usporedivu operativnu maržu od 12,4 do 12,6 posto, u usporedbi s 10 do 12 posto prethodno prognozirano, prenosi Mobile World Live.

 Nokia logo.jpg Izvor: Nokia

Dobavljač je također naveo dodatne pogodnosti, uključujući jednokratni ugovor o softveru u drugom tromjesečju, poništavanje rezerviranja za loše dugove i neke druge jednokratne pogodnosti. Nokia je uvela usporedive smjernice o operativnoj marži od 11 posto do 13,5 posto za 2022. godinu.

Nokia bi svoje financijske rezultate za četvrto tromjesečje i cijelu 2021. godinu trebala objaviti 3. veljače 2022. kada će također ponovno razmotriti svoje dugoročne izglede. Izvršni direktor Pekka Lundmark nedavno je ukazao na uspjeh velike organizacijske promjene nakon što je tvrtka zabilježila rast zarade u trećem tromjesečju 2021.

 Pekka Lundmark, Nokia.jpg
Pekka Lundmark, Nokia
Izvor: Nokia

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI