OD SLJEDEĆE GODINE Porsche proširuje svoje inženjerske i tvorničke kapacitete | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

OD SLJEDEĆE GODINE Porsche proširuje svoje inženjerske i tvorničke kapacitete

Autor Krunoslav Ćosić

Proizvođač sportskih automobila Porsche u Aziji vidi daljnje mogućnosti rasta, uz postojeće lokacije poput one u Hrvatskoj

 Porsche Taycan u Shangaju Izvor: Porsche

Porsche ima dugu tradiciju korištenja inozemnih razvojnih mjesta u potrazi za savršenim sportskim automobilima i uslugama koje dolaze u sljedećem periodu. Od sljedeće godine kapaciteti će se dodatno povećati uključivanjem novog stalnog mjesta za istraživanje i razvoj u Kini. Tvrtka time jača svoju prisutnost na tržištima u razvoju jugoistočne Azije.

Osim projekata, poput implementacije prve prekogranične mreže za punjenje visokih performansi u regiji u suradnji sa Shellom, Porsche će u Maleziji postaviti malu lokalnu tvornicu kako bi se pridružio mreži proizvodnih lokacija tvrtke. Vozila će posebno odgovarati lokalnim zahtjevima i bit će dostupna samo za Maleziju.

Mreža lokacija za istraživanje, razvoj i testiranje kojom upravlja Porsche nalazi se na nekoliko kontinenata i svi su izravno povezani s inženjerskim domom tvrtke u Weissachu (Njemačka). Oni se kreću od smrznutih jezera Arjeplog na sjeveru Švedske, gdje se provodi većina ispitivanja ekstremnog hladnog vremena, do jedinstvene klime i cesta pronađenih u Johannesburgu u Južnoj Africi do suhe vrućine Kalifornije u SAD-u.

 Infinum Porsche Croatia Izvor: infinum.com

Drugi primjer dugogodišnjih globalnih ulaganja već je uspostavljen u Porsche Digitalu, podružnici Porschea osnovanoj 2016. Tvrtka se koncentrira na istraživanje i razvoj novih digitalnih usluga usmjerenih na klijente, a sjedište joj je u Njemačkoj s ključnim uredima u SAD-u, Španjolskoj, Kini, Izraelu i Hrvatskoj (nastao suradnjom s hrvatskom tvrtkom Infinum).

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI