SLASTICE O KOJIMA NISTE NITI SANJALI Cool kupnja za vikend: torte za odrasle | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SLASTICE O KOJIMA NISTE NITI SANJALI Cool kupnja za vikend: torte za odrasle

Autor Davor Dakić

Tražite li originalan poklon za momačku ili djevojačku večer, za frendov rođendan ili za vikend zabavu, pogodit ćete s tortom za odrasle 18+

  Izvor: Shutterstock

Torta u obliku automobila, zrakoplova, jagode, kornjače ili nekog drugog oblika može se vidjeti na rođendanskim proslavama te u raznim drugim prigodama. Tražite li nešto drugačije za vikend koji je pred nama, neku pametnu kupnju u posljednji čas, mi imamo prijedlog.

Za ovaj poklon ne morate nigdje hodati niti nositi masku na licu (ne samo iz razloga epidemije nego i zbog mogućeg srama). Tortu za odrasle možete online naručiti, uz dostavu na adresu na kojoj želite.

Neki od motiva koji se na tortama mogu dobiti u slatkom izdanju su atraktivne djevojke, motiv gole žene, ali i kolači u obliku muških spolnih organa. Najbolje da sami istražite ponudu na linku.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI