RJEŠENJE ZA MNOGE SITUACIJE Bežični punjač za pametne telefone za samo 15 kuna | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

RJEŠENJE ZA MNOGE SITUACIJE Bežični punjač za pametne telefone za samo 15 kuna

Autor Davor Dakić

Poželite li novi pametni telefon s bežičnim punjenjem, to je skupa investicija. Ali, ne mora to baš biti tako. Postoji jeftino rješenje

  Izvor: Aliexpress

Pametni telefoni s bežičnim punjenjem još uvijek su rijetkost, ali su vrlo česti u višem cjenovnom rangu. Svi ostali korisnici se i dalje "muče" s kabelima i žicama koje se zapetljavaju.

  Izvor: Aliexpress

Ako vaš telefon ne podržava bežično punjenje, postoji rješenje u improviziranom bežičnom punjenju, a to će vas koštati - 15 kuna. Da, samo (slovima) petnaest kuna. Radi se o univerzalnom microUSB, Type-C ili iPhone bežičnom receiveru koji se jednostavno spoji na utor za punjenje na samom telefonu.

  Izvor: Aliexpress

Ovakav, može se reći improvizirani bežični punjač vrlo se lako može sakriti od pogleda. Smjestite ga unutar zaštitne maske za telefon. S obzirom da bežično punjenje funkcionira na udaljenosti do pola centimetra ili jedan centimetar, zaštitna maska ne radi nikakve probleme prilikom punjenja.

Univerzalni bežični punjač podržava Xi standard koji koriste gotovo svi današnji pametni telefoni na tržištu, funkcionalan je na udaljenosti do 7 milimetara, radi na 100 do 200 kHz, omogućuje iskorištavanje prilikom punjenja više od 72 posto (uz elektromagnetsku indukciju, postoje gubici). Izlazna snaga prilikom punjenja je 1000 mA (1 A).

Dimenzije bežičnog punjača su 79,1 x 43,5 milimetara, a prilikom kupnje odaberite vrstu konektora koja odgovara vašem telefonu:
USB Type-C koriste noviji modeli Android telefona
microUSB koriste stariji Android uređaji
Lightning koriste iPhone modeli.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI