ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Gdje Amerikanci kupuju za praznike? | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Gdje Amerikanci kupuju za praznike?

Autor Krunoslav Ćosić

Black Friday je završio, ali shopping manija i dalje se nastavlja

  Izvor: Profimedia

Ponude za Crni petak često se protežu kroz cijeli tjedan – počinju prije američkog Dana zahvalnosti (svake godine pada na četvrti četvrtak u studenom), a lovci na povoljne cijene nastavljaju s potragom za najboljim ponudama želeći uštedjeti nekoliko dolara, ali pritom i puno troše.

I dok analitičari ponovno očekuju rekordne razine od prodaje preko e-trgovine i ove blagdanske sezone, fizička maloprodaja i dalje ima svoju ulogu tijekom sezone blagdanske kupovine. Gdje i kako Amerikanci kupuju za blagdane objavit ćemo sutra na Smartlife.hr.

Do tada pogledajte svoj iPhone, ako ste korisnik, i potražite plavu točku na ekranu, ukoliko to već niste uočili. Pazite li na prehranu i bavite se sportom kako bi uvijek dobro izgledali nemojte zaboraviti na lice, a pomoći će vam fotonski masažer za hidrataciju, podizanje i zatezanje kože.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI