TRIPOLLAR STOP X Vrhunski je uređaj za blistavu ljepotu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

TRIPOLLAR STOP X Vrhunski je uređaj za blistavu ljepotu

Autor Dijana Kaćanski

U potrazi za optimalnom zaštitom kože i učinkovitom njegom dobro je birati višenamjenski uređaj

 djevojka savršeno lice.jpg Izvor: Volodymyr Melnyk / Alamy / Alamy / Profimedia

Kako bi u ovo vrijeme velikih promjena temperature i početka grijanja u zatvorenim prostorima pripadnice ljepšeg spola dobro brinule za svoju kožu treba razmisliti o više aspekata djelovanja na kožu, pogotovo lica.

Budući većina uređaja na tržištu obavlja samo jednu ili dvije funkcije, a za potpunu njegu i ljepotu to nije dovoljno, bilo bi pametno razmisliti o Tripollar stop x uređaju.

 Tripolar stop X 1.jpg Izvor: Roxbeauty

Anti-aging uređaj za lice i vrat djeluje na bazi revolucionarne TriPollar Multi-RF tehnologije te utječe na sve slojeve u koži kroz brži i učinkovitiji tretman.

Uz ovaj uređaj možete očekivati odmah vidljive estetske promjene na profesionalnoj razini i dugotrajne rezultate.

Kako bi i vaša koža pomoću novo dizajniranih elektroda ovog proizvoda na najbolji i najefikasniji način postigla podizanje kontura lica i toniranje tena uz smanjenje finih linija i bora potrebno je tretirati kožu lica 2 do 3 puta tjedno.

 Tripolar stop X 2.jpg Izvor: Roxbeauty

Svaki tretman započinje čišćenjem lica, nanošenjem gela i kružnim usporenim pokretima na obrazima, čelu i vratu kako bi se stanice zagrijale do potrebne temperature, nakon čega se lice tretira linearnim pokretima od brade preko linije čeljusti, a zatim se lice ispere i nanese hranjiva krema.

Redovito ponavljanje ovakvog tretmana nakon 6 do 8 tjedana potiče proizvodnju kolagena i stvaranje debljeg sloja epidermisa, koža postaje elastična i glatka, konture lica bolje definirane pa se na taj način djeluje na sve znakove starenja.

Kako bi održali ljepotu i vitalnost lica, nakon 6 do 8 tjedana tretman možete ponavljati 2 do 4 puta mjesečno ili prema potrebi, a lice će uz ovaj uređaj postati zdravo, blistavo i mlado.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI