SRETAN MEĐUNARODNI DAN ŽENA: Počastite se s depilatorom | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SRETAN MEĐUNARODNI DAN ŽENA: Počastite se s depilatorom

Autor Krunoslav Ćosić

Smoothskin Pure Mini je napredan IPL uređaj te dolazi u smanjenim dimenzijama

 Smoothskin Pure Mini (4).jpg Izvor: Roxbeauty

U velikom broju zemalja u svijetu se 8. ožujka obilježava međunarodno priznati praznik koji su ustanovili Ujedinjeni narodi. To je napravljeno u znak sjećanja na godišnjicu štrajka krojačica u New Yorku 1908. godine.

Razmišljate li o poklonu za sebe ili drugu osobu predlažemo novitet na hrvatskom tržištu. Smoothskin Pure Mini uklanja do 97% dlačica za samo 12 tjedana, s klinički dokazanim rezultatima za samo četiri tjedna uporabe.

Dvostruko brži i dvostruko snažniji od konkurentskih uređaja. Omogućuje inteligentnu i personaliziranu prilagodbu vašoj koži te najnaprednije sigurnosne značajke do sada u jednom IPL uređaju. SmoothSkin Pure Mini omogućava tretman cijelog tijela za samo 10 minuta zahvaljujući snazi od 3-4 J/cm2 i 100 bljeskova u minuti.

U SmoothSkin Pure Mini su ugrađene najnaprednije tehnologije i sigurnosne mogućnosti - američki FDA ga je odobrio za korištenje na licu i tijelu. Patentirana Smart Skin Sensing Technology donosi četiri najnaprednija senzora kože koji precizno prilagođavaju rad uređaja i onemogućavaju bljeskova ako uređaj ne naliježe ispravno.

Tehnologija aktivnog hlađenja zraka funkcionira tako da nisu potrebni dodatni uređaji za hlađenje. Sigurno postizanje visoke snage iznimno je složeno, zbog čega SmoothSkin Pure Mini ima patentiranu tehnologiju aktivnog hlađenja zraka koja jamči sigurnost kože u svakom trenutku.

Hladan zrak se uvlači kroz ventilacijske otvore i cirkulira preko svjetiljke i unutarnjih dijelova uređaja. Vrući zrak se ispušta natrag kroz ispuh, sprječavajući pregrijavanje uređaja i vaše kože.

Skidanje dlačica oko usana, pazuha i drugih teže dostupnih dijelova tijela znatno je olakšano i ubrzano uz magnetom pričvršćeni adapter za osjetljiva područja.

Najbrži IPL | Smoothskin Pure Mini
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI