ODSTRANJIVANJE DLAČICA: Tretirajte cijelo tijelo za samo 10 minuta | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ODSTRANJIVANJE DLAČICA: Tretirajte cijelo tijelo za samo 10 minuta

Autor Krunoslav Ćosić

Najbrži IPL uređaja na tržištu sada dolazi s magnetskim FIT nastavkom za preciznost

 SmoothSkin Pure Fit (1).jpg Izvor: Roxbeauty

SmoothSkin Pure Fit koristi najnoviju IPL tehnologiju za pametan, brz i moćan tretman osmišljen za sprječavanje rasta dlačica i otkrivanje prekrasne kože, bez tamnih sjenki. Novost je Fit nastavak za dodatnu preciznost na manjim područjima, poput prstiju ili iznad gornje usne.

Kako koristiti Smoothskin Pure Fit?
Izvor: Youtube

Najprodavaniji svjetski brend za IPL uređaje (podaci prodaje za 2019., 2020. i 2021. godinu) je premium engleski brend čiji su proizvodi konstruirani na način da traju barem 10 godina.

Omogućuje snagu od 20 W kako biste uz tri načina rada u što kraćem roku postigli dugotrajne rezultate. Snažni način pruža najveći intenzitet, savršen za tvrdoglave dlačice oko vaše bikini zone i ispod pazuha. Brzi način odaberite kako biste brzo dovršili tretmane na većim površinama poput ruku i nogu dok je nježni način za osobe čija je koža osjetljiva na nekim područjima. Nježni način nudi učinkovit tretman pri smanjenom utrošku energije.

 SmoothSkin Pure Fit (7).jpg Izvor: Roxbeauty

I ne morate se plašiti da ćete ostati bez bljeskova jer SmoothSkin Pure Fit nudi neograničeni broj bljeskova. U minuti omogućuje do 130 bljeskova.

Ima ugrađen UV filtar koji kožu štiti od štetnog svjetla kako bi se osigurao siguran i ugodan tretman – u brzom načinu rada tretman traje svega 10 minuta. Ima i inteligentni senzor tonova kože koji tretman prilagođava vašem tonu kože kako bi se postigli maksimalni rezultati.

Pogodan je za upotrebu na nogama, licu, pazusima i bikini zoni dok se Fit nastavak koristi za preciznost na malim područjima, kao iznad usana.

 SmoothSkin Pure Fit (8).jpg Izvor: Roxbeauty

Trebali biste koristiti SmoothSkin Pure Fit jednom tjedno kroz prvih 12 tjedana kako biste osigurali tretmane svih folikula dlačica. Kako dlačice rastu u različitim fazama, važno je nastaviti s tjednim tretmanima kako biste bili sigurni da je odabrano područje temeljito tretirano.

Nakon 12 tjedana počinju tretmani nadopune samo onda kada su potrebni. To je obično samo jednom svakih 4-8 tjedana, što je znatno manje od brijanja 2-5 puta tjedno.

IPL je učinkovit na prirodno crnoj, smeđoj i tamnijoj plavoj boji dlačica, ali nije tako učinkovit na crvenim, bijelim, sivim ili vrlo svijetlo plavim dlačicama. Bijele i sive dlačice ne sadrže dovoljno melanina koji bi apsorbirao svjetlosnu energiju. Crvena kosa sadrži drugu vrstu melanina koji ne reagira na IPL.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI