Kad je najbolje vrijeme za blagdansko putovanje i kupnju? | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Kad je najbolje vrijeme za blagdansko putovanje i kupnju?

Autor Krunoslav Ćosić

Trendovi Google Karata na kojima ćete sigurno biti zahvalni

 Google Maps Karte.jpg Izvor: Google

Blagdani su opet pred nama. Iako volimo miris i dizajn papira za zamatanje te miris svježe pečenih medenjaka dugi redovi i beskrajni promet u blagdanskoj sezoni dovoljni su da bilo koga pretvore u Scroogea.

Kako bismo vam pomogli da ovu blagdansku sezonu provedete kao profesionalac prikupili smo predviđanja prometa Google Karata, popularna vremena i trendove aktivnosti.

Najbolje vrijeme za putovanje

Bez obzira kad krećete na put možete nadmudriti vožnju u kolonama tako da odaberete pravo vrijeme za polazak. Provjerite prošlogodišnje prometne obrasce putem Google Maps aplikacije kako biste isplanirali svoje putovanje. Jednostavno nakon odabira rute odaberite datum i vrijeme kada planirate putovati i dobit ćete prognozu vremena vašeg putovanja.

Najbolje vrijeme za obavljanje obaveza

Blagdanske gužve su uobičajena gnjavaža pa krenite ranije u kupnju. Google preko Popular Times može odrediti najbolje i najgore vrijeme za posjet mjestima koja su vam najpotrebnija tijekom praznika tako da kasnije možete provesti više vremena slaveći, a manje vremena čekajući u redu.

 Google Maps Apple iPhone.jpg Izvor: Shutterstock

Tražite slatkiše? Možete očekivati da ćete stajati u redu u pekari u subotu u 10 sati, ali najbolje ćete šanse izbjeći gužvu ako trgovinu posjetite u ponedjeljak u 15 sati.

U misiji ste nabaviti sve što vam je potrebno da budete domaćica? Trgovine mješovitom robom vjerojatno će svaki dan biti zagušene, ali za očekivati je da su vikendi ipak najkritičniji. Odite u trgovinu u utorak ujutro, na primjer.

Najpopularnije aktivnosti za odmor

Od blagdanskih tržnica do klizališta svugdje će blagdanske aktivnosti biti na vrhuncu. Ponovo pogledajte u Google Maps aplikaciju i provjerite kad je najbolje za krenuti.

Ne zaboravite na kupnju božićnog drveta, bilo pravog ili plastičnog, iako ćete ono pravo drvo nakon siječanjskih prvih dana moći i reciklirati odnosno zakopati u svojem dvorištu ili ustupiti drugima koji će za posaditi kako vi iz njega naraslo veliko drvo.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI