DOUBLE-HOLD: Torbica s funkcijom nosača telefona | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

DOUBLE-HOLD: Torbica s funkcijom nosača telefona

Autor Davor Dakić

Držač za vaš pametni telefon uz koji se može koristiti bilo gdje

 Double-Hold torbica za telefon (1).jpg Izvor: Kickstarter

Zamišljamo budućnost u kojoj se mobilni telefoni mogu pričvrstiti na nas poput satova i mnogih drugih nosivih elektroničkih proizvoda. Kada nam zatrebaju, sučelje mobilnog telefona može nam se odmah predočiti, a pritom osloboditi ruke da radimo što god želimo.

Double-Hold je novi držač i nosač telefona s remenom. Na tijelo se postavlja na različite načine na koje smo već godinama naviknuti - oko pasa, na remenu, preko ramena, oko vrata. Koristi se inovativni dizajn šarki tako da se iz torbice može brzo izvaditi i vratiti natrag svoj telefon.

 Double-Hold torbica za telefon (1).gif Izvor: Kickstarter

Ugrađeni magneti mogu sigurno držati vaš telefon te se Double-Hold s dizajnom otvaranja može koristiti kao stalak za mobitel pa nema nema potrebe za stolnim držačem.Na stražnjoj strani držača nalazi se otvor kako bi se u hodu moglo snimati video, bez da držite telefon u ruci.

Dizajn kopče s brzim otpuštanjem omogućuje vam da lako uzimate i vraćate telefon, a vrlo je udoban za nošenje. Postoje dvije kopče za prilagodbu remena kako bi sve pristajalo vašem tijelu, potpuno su prilagodljive kako bi odgovarale širokom rasponu veličina za odrasle.

 Double-Hold torbica za telefon (3).jpg Izvor: Kickstarter

Double-Hold ima praktičan držač kartice koji vam omogućuje uredno pohranjivanje i držanje vaših kreditnih kartica i osobnih iskaznica pri ruci. Ako putujete, Double-Hold drži vaše najcjenjenije kartice nadohvat ruke, točno tamo gdje znate da ih možete pronaći.

Iako je uglavnom dizajniran da radi kao jedinstveni nosač telefona koji vam omogućuje korištenje telefona bez upotrebe ruku u više konteksta, Double-Hold se također može koristiti kao obični stalak za stolni telefon.

 Double-Hold torbica za telefon (5).jpg Izvor: Kickstarter

 Double-Hold torbica za telefon (6).jpg Izvor: Kickstarter

Kada ga koristite na stolnom računalu možete podesiti Double-Hold kako bi vaš telefon bio pričvršćen okomito ili vodoravno tako da nosite svestrano postolje za stolno računalo koje čini to i još mnogo toga!

Masa Double-Hold torbice je 190 grama, dolazi u dvije boje kože, a projekt je osmišljen kao protorip u rujnu 2021. godine. Na kickstarter platformi u tijeku je kampanja prikupljanja novca kako bi se u rujnu 2022. krenulo s isporukama prvim kupcima. Cijena za Double-Hold je 109 dolara, ali u prednarudžbi je cijena 69 dolara.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI