OVO VAM TREBA U TOALETU: Držač papira, ali i pametnog telefona | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

OVO VAM TREBA U TOALETU: Držač papira, ali i pametnog telefona

Autor Igor Martić

U kupaonicu i toalet mnogi sa sobom nose satove, telefone i razne druge stvari

 Ormaric drzac papira telefona tableta (1).jpg Izvor: Aliexpress

Možda ne čitate Smartlife.hr u toaletu, ali za svaki slučaj nosite sa sobom pametni telefon kako biste se mogli javiti na poziv. Ili odložiti pametni sat kako ga ne biste oštetili ili namočili dok se nalazite u kupaonici.

Držač toaletnog papira i raznih drugih predmeta vodootporna je zidna polica odnosno mali ormarić u koji se može smjestiti puno toga pa i šminka, razne kreme i kozmetički predmeti. Ali, najbitnije je smjestiti na sigurno mjesto svoj telefon. Možete ga i koristiti te zatim odložiti na policu.

 Ormaric drzac papira telefona tableta (8).jpg Izvor: Aliexpress

Sadržaj unutar ormarića u nordijskom stilu je zaštićen od vode tako da stvarima kao što je toaletni papir neće biti ništa. Jednostavna je i montaža jer nema potrebe za bušenjem rupa – potrebno je na zid ili pločice zalijepiti držač te sve ostaviti 48 sati dok se ne osuši nakon čega se ormarić samo pričvrsti. Ormarić dimenzija 25 x 23 x 12,2 centimetara omogućuje smještaj predmeta ukupne mase do 10 kilograma.

Na vrhu se nalazi polica s protukliznom površinom na koju se mogu smjestiti predmeti poput telefona i tableta, sata, narukvice, lančića i raznih predmeta koje želite skinuti sa sebe prije kupanja odnosno obavljanja fizioloških potreba. Prostor za pametni telefon i tablet dodatno je razdvojen kako bi telefon ili tablet mogao stajati i uspravno pa u kadi možete gledati film.

 Ormaric drzac papira telefona tableta (11).jpg Izvor: Aliexpress

Unutar prostora s dvostrukim vratima i prozirnim prostorom kroz koji možete vidjeti preostali broj listića uskog ili širokog papira (za brisanje ruku) mogu se smjestiti i razne maramice kako bi sve bilo pri ruci. Omogućena je i organizacija prostora na način kako vam odgovara podešavanjem vertikalnih podjela.

Na prednju površinu ormarića možete zalijepiti foliju koja podsjeća na pametni telefon, a mjesto na kojem se vratašca otvaraju i zatvaraju uz pomoć magneta može biti na poziciji neke od ikona pametnog telefona. Izgledat će kao da ste pritisnuli ekran uređaja, a vratašca se zatim otvore. Zgodan trik za goste.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI