NOVI LEGO SET: Igraća konzola Atari iz 1980-ih | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NOVI LEGO SET: Igraća konzola Atari iz 1980-ih

Autor Krunoslav Ćosić

Set od 2532 dijela uključuje konzolu, joystick i patrone za igre

 Lego Atari 2600 (5).jpg Izvor: Courtesy of LEGO/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sjećate li se igraće konzole Atari koja je harala svijetom u 80-im godinama? Lego nas vraća u to vrijeme uz novi specijalni set koji uključuje patrone za igre za klasike Centipede, Asteroids i Adventure. Patrone se mogu pohraniti u kutiju i ugraditi u mini verzije igara. Osim toga, konzola uključuje prekidač za odabir televizora u boji ili crno-bijelog televizora.

Kazete za konzolu Atari 2600 VCS također se pretvaraju u malu scenu iz svake igre. Kada korisnici klizno otvore konzolu pojavljuje se skočna scena koja prikazuje mini figuru u Atari majici koja igra igre na konzoli u sobi obloženoj drvetom.

 Lego Atari 2600 (4).jpg Izvor: Lego / Ferrari / Profimedia

Nostalgični Lego set Atari Video Computer System ide u prodaju 1. kolovoza 2022. i koštat će oko 240 eura. Lego Atari 2600 predstavljen je 1977. godine, a novi Lego set temelji se na reviziji s četiri prekidača koja je debitirala 1980. Izdanje novog Lego seta također dolazi u sklopu proslave 50. obljetnice Atarija.

Od iskustva raspakiranja do dodavanja posljednjeg komadića izgradnja ovog zamršenog kompleta evokativno je putovanje unutar sebe. Aktivirajte način izazova dok gradite vlastitu konzolu u obliku cigle i krenite na nostalgično putovanje otkrivajući značajke kao što je kontroler s joystickom koji se pomiče da biste dobili osjećaj kao nekada.

Graditelji i igrači podjednako će uživati u otvaranju prednje strane i otkrivanju skočne scene iz igraonice iz 80-ih, oživljavajući sjećanja na sate provedene pokušavajući postići novi najbolji rezultat.

Dugogodišnji obožavatelj Atarija Chris McVeigh o dizajnu kaže: “Atari 2600 bio je jedan od najupečatljivijih darova koje sam dobio kao dijete. Sjećam se kako sam sate i sate provodio ispred TV-a potpuno zadivljen što mogu igrati arkadne igre u vlastitom domu. Bilo je i toliko legendarnih naslova, uključujući Asteroide, Adventure i Centipede. Zbog toga je bilo tako nevjerojatno iskustvo spojiti dvije ikone, Atari i Lego, u ovom sjajnom setu. Nadamo se da će vas izrada ove klasične konzole vratiti u one mirne dane kada je šačica piksela značila svijet avanture.”

LEGO ATARI OFFICIAL REVEAL!
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI