LEGO KOCKICE Za ljubitelje Luke Modrića i Real Modrića | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

LEGO KOCKICE Za ljubitelje Luke Modrića i Real Modrića

Autor Krunoslav Ćosić

Nakon Barcelone, i Real Madrid dobio svoje Lego izdanje

 Lego Real Madrid Santiago Bernabéu Stadium (5).jpg Izvor: Lego / Ferrari / Profimedia

Veliki Camp Nou, najveći europski stadion kapaciteta 99.354 mjesta, već je dobio svoju Lego verziju, a sastoji se od 5509 kockica. Kultni stadion Santiago Bernabéu ipak se u Lego kompletu sastoji od većeg broja kockica nego Barcelonin tako da ćete imati više zabave u sastavljanju. I više posla.

Mini Santiago Bernabéu komplet vjerno je repliciran kroz 5876 dijelova, a izdavanje seta poklapa se sa 120. godišnjicom kluba.

 Lego Real Madrid Santiago Bernabéu Stadium (3).jpg Izvor: Lego / Ferrari / Profimedia

Ovaj interaktivni i impresivan set sadrži mnoge specijalizirane detalje koji ga čine točnom replikom stadiona i izbliza i iz daljine. Krov koji se podiže i mogućnost otvaranja modela "cijepanjem" na pola potiče korisnike da se pozabave brojnim detaljima kompleta - od terena s poznatim uzorkom trave, kultna četiri tornja, golova, tunela, zemunica, semafora, a mogu se vidjeti i transparenti, naljepnice, stepenice, brendiranje kultnog Real Madrida i još mnogo toga.

 Lego Real Madrid Santiago Bernabéu Stadium (6).jpg Izvor: Lego / Ferrari / Profimedia

Milan Madge, dizajner u Lego Grupi, komentirao je: “Real Madrid je jedan od najistaknutijih nogometnih klubova u povijesti — zbog čega je ponovno stvaranje stadiona Santiago Bernabéu u obliku Lego kocki bilo tako nevjerojatno iskustvo. Autentičnost i osjećaj za veličinu ključni su čimbenici ove rekreacije kako bi graditelji uistinu mogli osjetiti atmosferu ovog blistavog i golemog stadiona. Ovaj set omogućuje graditeljima da u nadolazećim godinama prenesu toliko voljenu bazu Real Madrida u svoj dom.”

Komplet Lego Real Madrid Santiago Bernabéu Stadium kreće u prodaju u Lego trgovinama, na webu i u trgovinama Real Madrida od 1. ožujka 2022. po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 349,99 eura.

Set je namijenjen za osobe starije od 18 godina, visine je 14 centimetara, širine 44, a dubine 38 cm.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI