Pet svjetskih milijardera pretvoreno je u sladoledne lizalice | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Pet svjetskih milijardera pretvoreno je u sladoledne lizalice

Autor Krunoslav Ćosić

Sladoled pod nazivom Eat The Rich košta 10 US dolara

 Eat The Rich Elon Musk (2).jpg Izvor: MSCHF / Ferrari / Profimedia

Ledene lizalice u obliku milijardera omogućuju potrošačima da pojedu bogataša. Pet svjetskih milijardera pretvoreno je u sladoledne lizalice: osnivač Facebooka Mark Zuckerberg (38), šef Tesle Elon Musk (51), tvorac Amazona Jeff Bezos (58), šef Microsofta Bill Gates (66) i kineski poslovni magnat te vlasnik shopping platforme Alibaba Jack Ma (57).

Njih pet je njujorški umjetnički kolektiv MSCHF ovjekovječio kao cool ljetni sladoled. Slatke poslastice vrijednosti 10 USD nazvane Mschfsicles oblikovane su i ukrašene tako da izgledaju baš kao svaki od pet poduzetnika koji su među najbogatijim na svijetu. Pakiranje prikazuje svakog od njih u formalnoj pozi u obliku sladoleda.

 Eat The Rich Mark Zuckerberg.jpg Izvor: MSCHF / Ferrari / Profimedia

 Eat The Rich Bill Gates.jpg Izvor: MSCHF / Ferrari / Profimedia

Lizalice od zamrznutog mlijeka i soje dostupne su u prodaji u posebno postavljenim kombijima za sladoled u New Yorku i Los Angelesu tijekom nekoliko ljetnih dana. Uzmemo li u obzir temperature zraka u većem dijelu svijetu tijekom srpnja kupnja milijardera kojeg možete polizati čini se zaista pametnom. Barem ćete se rashladiti, ako nećete postati bogati(ji).

Kupci su pozvani na "Suck Zuck" (sisanje Zucka), "Munch Musk" (grickanje Muska), "Gobble Gates" (dohvaćanje Gatesa), "Bite Bezos" (zagristi Bezosa) i "Snack on Jack" (grickanje Jacka). Suosnivač MSCHF-a Daniel Greenberg rekao je: "Mislim da svaki MSCHF-ov rezultat ima više slojeva. Dakle, ovo nije ništa drugačije jer će se svidjeti većem broju ljudi. Neki bi mogli voljeti Muska, a neki ga možda mrziti, ali svi i dalje žele sladoled.”

 Eat The Rich Elon Musk.jpg Izvor: MSCHF / Ferrari / Profimedia

 Eat The Rich Jack Ma.jpg Izvor: MSCHF / Ferrari / Profimedia

 Eat The Rich Jeff Bezos.jpg Izvor: MSCHF / Ferrari / Profimedia

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI